Ανακοινώσεις Φορέων

05/09/2012 - 16:20

ΑΔΕΔΥ Λέσβου:κάλεσμα για κοινή δράση απέναντι στα νέα μέτρα

ΑΔΕΔΥ Λέσβου:κάλεσμα για κοινή δράση απέναντι στα νέα μέτρα

style="text-align: justify; ">Παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες - δεσμεύσεις των Κυβερνητικών κομμάτων και το κείμενο της Κυβερνητικής συμφωνίας ότι δεν θα υπάρξουν νέες οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων και νέες απολύσεις από το Δημόσιο, αποφασίζουν  νέα περικοπή των μισθών, μέσα από την κατάργηση των υπολειμμάτων του 13ου και 14ου μισθού, νέα μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεων νέα κατακρεούργηση του εφάπαξ, νέα περικοπή των δαπανών για την Υγεία, Παιδεία κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών, μαζικές απολύσεις από το Δημόσιο.
 
Νέα άδικα και αντιλαϊκά μέτρα αποτελούν και πάλι το βάρβαρο πλαίσιο πολιτικής της τρικομματικής Κυβέρνησης.
 
Μνημονιακές πολιτικές που οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν την κοινωνία σε καταστροφή και την οικονομία σε νέα αδιέξοδα.
Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Λέσβου καλεί Συλλόγους – Σωματεία του Ν. Τ Λέσβου την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19.30 στο Σύλλογο Εκπ/κων Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης  Ικτίνου 2   2ος  όροφος, για λήψη αποφάσεων και δράσεων μετά την αναστολή χορήγησης φαρμάκων και ιατρικών υπηρεσιών στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, καθώς και προετοιμασία και ενημέρωση των συναδέλφων για τις κινητοποιήσεις  το αμέσως πρόσεχες διάστημα.         

Μοιράσου το άρθρο!