Ανακοινώσεις Φορέων

14/03/2023 - 19:09

Άλλοι θα κάνουν άσκηση και άλλοι απεργία... Απίστευτο σκηνικό καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης - Συμπαράσταση από το Εργατικό Κέντρο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα της άσκησης ετοιμότητας, αλλά δεν είναι δυνατό αυτή να λαμβάνει χώρα σε γενική πανεργατική απεργία ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ. 

      Με σχετικό έγγραφο ενημερώσαμε την διοίκηση για την προγραμματισμένη απεργία και συστήσαμε την αναβολή της άσκησης. 

   Σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν έγινε καμία ενέργεια προς αναβολή και θα διεξαχθεί κανονικά.

     Συνεπώς μπορεί να έχουμε απεργούς από τις υπηρεσίες που εμπλέκονται στην άσκηση καθώς και από το νοσοκομείο και να μην μπορούν να λάβουν μέρος στην άσκηση. Επίσης σε μια απεργία το νοσοκομείο μπορεί να λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας. Πως όμως το προσωπικό θα λάβει μέρος και στην άσκηση?

    Ο σύλλογος εργαζομένων καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη κινητοποίηση και τη διοίκηση να επαναξιολογησει την απόφαση της να πραγματοποιηθεί η άσκηση ετοιμότητας την ίδια ημέρα με τη πανελλαδική, πανεργατικη απεργία.

 

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης 

 

--

Ανακοίνωση από το Εργατικό Κέντρο 

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΣΒΟΥ

Συμπαραστεκόμαστε στο αίτημα της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου για την αναβολή της άσκησης ετοιμότητας, που προγραμματίζει η Διοίκηση του Νοσοκομείου και καλούμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου να επανεξετάσει αίτημα του Σωματείου, για την μεταφορά της ημέρας και να μην πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 16 Μάρτη. 

Η Πέμπτη 16 Μάρτη, είναι μέρα απεργίας, είναι μέρα αγώνα για τα δίκαια αιτήματα μας, για υγεία και ασφάλεια σε δομές και μέσα. 

Μοιράσου το άρθρο!

geotee