Ανακοινώσεις Φορέων

29/03/2012 - 06:33

Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου καταγγέλλει το κυβερνητικό εμπαιγμό για το "Καλλικράτη 2"

yle="text-align:justify;">Το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου , μετά την κατάθεση στη βουλή του σχεδίου νόμου για τις αλλαγές στον Καλλικράτη , διαπίστωσε ότι δεν επήλθε απολύτως καμία μεταβολή στο θέμα του χωροταξικού σχεδιασμού της Λέσβου καθώς επίσης και σε μία σειρά από άλλα θέματα που εκτός από το Δίκτυο έθεσε η Π.Ε.Δ   Β. Αιγαίου και ο Δήμος Λέσβου.

Ως εκ τούτου και επειδή πρέπει επιτέλους να σταματήσει ο εμπαιγμός εκ μέρους των κυβερνώντων στους  ακρίτες της Λέσβου, προτείνουμε μαζική κινητοποίηση κάθε ενεργού πολίτη και φορέα της Λέσβου κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου στην ολομέλεια της βουλής.

Τέλος απορούμε για ποιο λόγο το παρόν νομοσχέδιο έρχεται για ψήφιση στη βουλή παραμονές εκλογών , τι εξυπηρετεί, ποιοι θα το ψηφίσουν και γιατί για άλλη μια φορά κανείς υπεύθυνος του ΥΠ.ΕΣ δεν έχει την τόλμη να αρθρώσει τη φράση  MEA MAXIMA CULPA για το έκτρωμα της Λέσβου.

Αποτελεί στάση ευθύνης για μας να πούμε «ως εδώ» !  Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την εύρυθμη λειτουργία των αυτοδιοικητικών θεσμών και σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.. 

Μοιράσου το άρθρο!