Ανακοινώσεις Φορέων

22/10/2013 - 11:46

Δράσεις από την ΑΔΕΔΥ Λέσβου

yle="text-align: justify;">Στη συνεδρίαση του ΝΤ Λέσβου της ΑΔΕΔΥ που έγινε την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:


1.    Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου με αφορμή την επίσκεψη του συναδέλφου κου Δημήτρη Μπράτη από την Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ
Θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους στην πόλη της Μυτιλήνης και ενημέρωση των συναδέλφων σε υπηρεσιακές μονάδες.
Συνέντευξη τύπου 13:00 στο ξενοδοχείο Λέσβιο
Διευρυμένη σύσκεψη σωματείων, συλλόγων όπου καλούμε πέρα από τους συλλόγους μέλη μας και τη Διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου καθώς και συλλόγους του ιδιωτικού τομέα. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου δασκάλων στην οδό Ικτίνου 2 στη Μυτιλήνη και ώρα 18:00.


2.    Σχετικά με τη γενική απεργία που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για της 6 Νοέμβρη καλούμε τους πρωτοβάθμιους συλλόγους να συμμετέχουν μαζικά σε αυτή και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά λύκεια Μυτιλήνης την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 11:00.


3.    Το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε πρόγραμμα παροχής βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής και εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας. Το πρόγραμμα «βασικές δεξιότητες στη χρήση ΤΠΕ διάρκειας 80 ωρών και το πρόγραμμα «εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας-Επίπεδο Ι» διάρκειας 112 ωρών απευθύνονται σε συνδικαλιστικά στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης. Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν στις έδρες των ΝΤ με την προϋπόθεση συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού συμμετοχής (15 άτομα ανα τμήμα) και τη διασφάλιση εκ μέρους των ΝΤ αίθουσας πληροφορικής. Τα προγράμματα είναι πιστοποιημένα από την Κεντρική Επιτροπή Πιστοποίησης του ΕΚΔΔ και Αυτοδιοίκησης. Καλούμε τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται για την συμμετοχή τους στα παραπάνω προγράμματα να επισκεφθούν το site του «Κοινωνικού Πολύκεντρου» www.kpolykentro.gr για περαιτέρω πληροφορίες όπως την πρόσκληση ενδιαφέροντος καθώς και την κατάθεση της αίτησης όπου θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά.


Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους δεδομένου ότι η πραγματοποίηση του προγράμματος θα εξαρτηθεί από την συμπλήρωση του απαραίτητου αριθμού ατόμων και προκειμένου να έχουμε την δυνατότητα στήριξης του προγράμματος, να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του ΝΤ Λέσβου της ΑΔΕΔΥ στο τηλ. 6948884083 ή το γραμματέα στο τηλ. 6932412613. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν μέχρι και την Τρίτη 05 Νοέμβρη 2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Πολύκεντρου: syndikalistiki@kpolykentro.gr ή στο fax: 210 3310083.

Μοιράσου το άρθρο!