Ανακοινώσεις Φορέων

09/12/2012 - 08:42

Εκλογές Εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου

Εκλογές Εργαζομένων  ΟΤΑ Λέσβου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 μετά από απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων μονίμων και αορίστου χρόνου στα υπηρεσιακά συμβούλια εργαζομένων στους Δήμους του Νομού Λέσβου.

Η ψηφοφορία για όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο Λέσβου θα πραγματοποιηθεί, πάλι μετά από απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και του Υπουργείου Εσωτερικών στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης από το πρωί μέχρι τις 17.00.

Στις εκλογές ψηφίζουν όλοι οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι, εκτός από το Υ.Ε. προσωπικό αορίστου χρόνου. Για άλλη μία φορά επαναλαμβάνουμε το αίτημα μας ώστε οι εκλογές των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. να πάψουν να αποτελούν υπόθεση του κρατικού Περιφερειάρχη, αλλά να πραγματοποιούνται με ευθύνη των εργαζομένων. Οι εκλογές γίνονται στην χειρότερη περίοδο για τους εργαζόμενους με συναδέλφους από όλους του Δήμους της Ελλάδος και τον Δήμο Λέσβου να κινδυνεύουν με την επαίσχυντη Μανιτάκεια απόλυση – διαθεσιμότητα. Απέναντι σε όλα αυτά η μαζική συμμετοχή όλων μας στις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας στα υπηρεσιακά συμβούλια την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 θα είναι η καλύτερη απάντηση.

Μοιράσου το άρθρο!