Ανακοινώσεις Φορέων

29/07/2022 - 14:39

Έκτακτο - Διακοπή κυκλοφορίας σε 3 περιοχές της Μυτιλήνης

1. Η ΔΕΥΑΛ στα πλαίσια του έργου “Αντικατάσταση Τμημάτων Δικτύων Ύδρευσης Μυτιλήνης” θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων από την διασταύρωση της οδού Ευαγγελιστρίας με την οδό Στρατή Ελευθεριάδη μέχρι το STATUS (δηλαδή σε όλο το μήκος της οδού Στρατή Ελευθεριάδη) ήτοι το ρεύμα με κατεύθυνση προς τον παραλιακό δρόμο του αεροδρομίου. Το ρεύμα της οδού Στρατή Ελευθεριάδη από την παραλιακή οδό προς Καγιάνι παραμένει ανοιχτό. Για τον λόγο αυτό θα τεθούν ρυθμιστικές πινακίδες στην συγκεκριμένη διασταύρωση. Η εξυπηρέτηση των οχημάτων θα γίνεται από Καγιάνι από την οδό Ευαγγελιστρίας μέσω Βαρειά δεξιά στο νεκροταφείο είτε μέσω Ακλειδιού Ακαδημία. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν εγκριθεί με την απόφαση 189/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

 

2.  Επίσης στα πλαίσια του ίδιου έργου οι εργασίες επί της οδού Θεοφίλου Χατζημιχαήλ μεταξύ των οδών Μυριβήλη και Στεφανίδη συνεχίζονται και το τμήμα θα παραμείνει κλειστό έως 5/8/2022. Η οδός Στεφανίδη θα παραμείνει ανοιχτή.

 

 

3. Η ΔΕΥΑΛ ενημερώνει ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 31/7/2022 από τις 07:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αγίας Σοφίας λόγω επισκευής του δικτύου Ύδρευσης στο τμήμα της οδού από την οδό Σημαντήρη έως την οδό Αγίου Γεωργίου.

Η ΔΕΥΑΛ θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την όσο δυνατόν μικρότερη όχληση και την ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης

Μοιράσου το άρθρο!