Ανακοινώσεις Φορέων

26/03/2024 - 16:22

Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης: συνάντηση γνωριμίας με το νέο νέο Αστυνομικό Δ/ντη Β. Αιγαίου

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου κ Μιχαήλ Σεβδυνίδη,  και του  Πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ Μουτζούρη Ιωάννη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του τελευταίου την Τρίτη 26 Μαρτίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Μυτιλήνης παρουσία του  κ Σαλιαμπούκου Γεωργίου , μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης. 

Στο πλαίσιο διεξοδικής συζήτησης επισημάνθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης, όπως το παρεμπόριο, οι οχλήσεις των Ρομά στα καταστήματα, το Μεταναστευτικό κ.α ενώ εξετάστηκαν τρόποι και λύσεις για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. 

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Μ τόνισε την σπουδαιότητα των ποδηλατικών περιπολιών ιδιαίτερα τους μήνες της τουριστικής περιόδου καθώς και την ανάγκη βελτίωσης των συνθηκών των εμπορικών δρόμων σε πολλαπλά επίπεδα, τόσο για τους καταστηματάρχες όσο και για το καταναλωτικό κοινό. 

Διαπίστωση και των δύο πλευρών ήταν ότι για τα προβλήματα πρώτης προτεραιότητας πρέπει να αναληφθούν από κοινού δράσεις άμεσα και  δεσμεύτηκαν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Μοιράσου το άρθρο!