Ανακοινώσεις Φορέων

07/06/2012 - 13:57

To Εργατικό Κέντρο Λέβσου καταγγέλλει την επίθεση στη Λ. Κάνέλλη από το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής

 

    Η Διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, καταγγέλλει την τραμπουκική επίθεση, ενάντια στην Βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, από τον εκπρόσωπο της «Χρυσής Αυγής».

   Βέβαια ο βίος και η πολιτεία αυτού του ναζιστικού μορφώματος, δεν αφήνει περιθώρια για την ποιότητα και για τις επιδιώξεις του. Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είναι ο στυλοβάτης της επίθεσης της εργοδοσίας, ενάντια στους εργαζόμενους. Είναι ο απεργοσπαστικός τραμπουκικός μηχανισμός στις απεργίες.

Πρέπει να πούμε σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι με τραμπουκισμούς και με τέτοιου είδους επιθέσεις θα τρομοκρατήσουν το λαϊκό κίνημα, ότι το ταξικό κίνημα δεν φοβάται.

Όσοι τραμπούκοι και προβοκάτορες να επιστρατευτούν από τους μηχανισμούς του κεφαλαίου η Εργατική Τάξη θα πάρει την εξουσία στα χέρια της.

   Καλούμε τους εργαζόμενους-ες, νέους και νέες, τους άνεργους, να απομονώσουν κάθε τέτοιο στοιχείο και να καταδικάσουν αυτές τις ενέργειες, με την απομόνωση και πολιτικά αυτού του κόμματος, που διαπαιδαγωγεί τέτοιου είδους μέλη και στελέχη, έτοιμα να εγκληματήσουν ανά πάσα στιγμή.

Καμία ψήφος στη «Χρυσή Αυγή».

Μοιράσου το άρθρο!