Ανακοινώσεις Φορέων

14/03/2023 - 20:10

Εργατικό Κέντρο: περιοδείες σε χώρους δουλειάς ενόψει της απεργίας

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Από νωρίς το πρωί, σήμερα Τρίτη 14 Μάρτη, μέλη της Διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, περιοδεύουν σε χώρους δουλειάς, για να φτάσει το μήνυμα του Παλλεσβιακού Πανεργατικού Απεργιακού Ξεσηκωμού σε όλους τους εργαζόμενους, για να ορθώσουμε φωνή σε όλο το νησί ώστε να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη.

Ο Γιάννης Ζαφειρίου πρόεδρος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου και ο Δημήτρης Ευσταθίου μέλος της Διοίκησης και πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων, περιόδευσαν στις αποθήκες τροφίμων στην Παγανή.

Συνομίλησαν με τους εργαζόμενους, αναδεικνύοντας τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων για τις τεράστιες ελλείψεις στις δομές της υγείας που υπάρχουν στον νησί μας, τόσο στο Νοσοκομείο όσο και στα Κέντρα Υγείας.

Τα μέλη της Διοίκησης τόνισαν πως, το κράτος των λίγων, είναι πολύ γρήγορο και αποτελεσματικό για να πλειστηριάζει σπίτια, να κόβει το ρεύμα, να ταΐζει με δισεκατομμύρια ευρώ τους μεγάλους ομίλους, αλλά είναι πολύ αργό ή ανύπαρκτο, για να προστατέψει τον λαό από πυρκαγιές, από σεισμούς, από πλημμύρες.

2

            Τέλος, ο Νίκος Τσαγκαρέλλης μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου, μίλησε με τεχνικούς του ΟΤΕ, καλώντας τους στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης 16 Μάρτη, τονίζοντας πως η οργή μας πρέπει να γίνει αγώνας, και πως μόνο ο δικός μας αγώνας μπορεί να εγγυηθεί την υπεράσπιση της ζωής μας, διαφορετικά θα πληρώνουμε και με τη ζωή μας την πολιτική του «πάμε και όπου βγει».

            Θυμίζουμε πως οι απεργιακές συγκεντρώσεις της Πέμπτης 16 Μάρτη, θα πραγματοποιηθούν στις 11:30 το πρωί, στη Μυτιλήνη στην πλ. Σαπφούς και στην Καλλονή στο πάρκο απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο.

3

Μοιράσου το άρθρο!