Ανακοινώσεις Φορέων

24/04/2012 - 05:35

Γενική Συνέλευση Πανλεσβιακής Ένωσης Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής

trong>Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  22 Απριλίου το πρωΐ η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανλεσβιακής Ένωσης Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας, Πατριάρχου Ιωακείμ 4.

 

Παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης Χαράλαμπο Μοσχόβη, ο απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς και μοιράστηκε έντυπο με τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που προηγήθηκαν την περίοδο που πέρασε. Παρά την γενική δυσπραγία και το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον ο σύλλογος ανανεωμένος, βρίσκεται σε ανοδική πορεία και παρουσίασε αυξημένη δραστηριότητα την χρονιά που πέρασε. Συνέχισε και δυνάμωσε το χορευτικό τμήμα, διατήρησε τις κλασσικές εκδηλώσεις (πίτα, χορός, εκδρομές κλπ) και προχώρησε σε καινούριες δραστηριότητες (μουσικοχορευτική παράσταση 26-6-2011 και σεμινάριο χορού-γλέντι 3-3-2012).

 

Μετά τον οικονομικό απολογισμό παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός του τρέχοντος έτους και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το σύλλογο (στέγη, καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μελών και σύνδεση με την τοπική κοινωνία, οικονομική στήριξη κλπ). Ακούστηκαν απόψεις, αναπτύχθηκαν προβληματισμοί με σκοπό η Πανλεσβιακή Ένωση να συνεχίσει αισιόδοξα και πιο δυναμικά την πορεία της στο μέλλον.

Μοιράσου το άρθρο!