Ανακοινώσεις Φορέων

07/11/2013 - 13:12

Η ΑΔΕΔΥ Λέσβου καταδικάζει την εισβολή στην ΕΡΤ

Ν

ΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΛΕΣΒΟΥ
          Καταδικάζουμε απερίφραστα την σημερινή εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Η κυβέρνηση ολοκληρώνει την απόλυτα αντιδημοκρατική ενέργειά της, σε βάρος της ενημέρωσης και της δημοκρατίας, που ξεκίνησε την 11 Ιουνίου με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Το μαύρο που έχουν επιβάλει στις ζωές μας στόχο έχει να φοβίσει το λαό μας, στόχο έχει να μας κάνει να σκύψουμε λίγο ακόμα χαμηλότερα. Με τη συμμετοχή μας στους κοινωνικούς αγώνες τους ακυρώνουμε τα σχέδια, με τη συμμετοχή μας σπάμε τη σιωπή. Καλούμε τους εργαζόμενους στο νησί μας, τους άνεργους και συνταξιούχους ενωμένοι να βάλουμε φραγή στο φόβο, να βάλουμε φραγή στην καταβαράθρωση της ζωής μας, να αναχαιτίσουμε την ανθρωπιστική κρίση.
         Συμμετέχουμε όλοι μαζί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης που καλούν οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Ραδιοφωνία Αιγαίου «ΕΡΑ» (έναντι του νοσοκομείου Μυτιλήνης) στις 18:00.
Ζητάμε άμεσα :
1.    Την απομάκρυνση των ΜΑΤ από το κτήριο της ΕΡΤ
2.    Την κατάργηση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου που έβαλε λουκέτο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και απέλυσε όλους τους εργαζόμενους
3.    Την επαναλειτουργία της κρατικής Ραδιοτηλεόρασης, με δημόσιο και εργατικό έλεγχο και με συνθήκες που να επιτρέπουν απρόσκοπτα την αντικειμενική ενημέρωση του λαού.

Για την Ε.Γ
Του Ν.Τ Λέσβου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ                                                    ΠΑΝ. ΚΑΤΣΑΒΕΛΛΗΣ
 

Μοιράσου το άρθρο!