Ανακοινώσεις Φορέων

05/06/2014 - 13:50

Η ΔΕΥΑΛ απαντά για όλα και...ξεχνά την συλλήψη του Προέδρου της!

yle="text-align: justify;">Ανακοίνωση ΔΕΥΑΛ  - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

 Με αφορμή το θόρυβο που δημιουργήθηκε από δημοσιεύματα του τύπου που αφορούσαν την αποκατάσταση της βλάβης του αντλιοστασίου της Σκάλας Συκαμνιάς επισημαίνoυμε ότι :

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λέσβου που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 10/6/13 η δράση της ΔΕΥΑΛ επεκτάθηκε στις Δημοτικές Ενότητες Ευεργέτουλα -Θερμής - Μανταμάδου και Μήθυμνας.

Μετά την ανάληψη των ευθυνών σε δίκτυα ΄Υδρευσης – Αποχέτευσης - Μονάδων Βιολογικού των ανωτέρω Δημοτικών Ενοτήτων αναφέρθηκαν από τους αρμόδιους κατά την συντήρηση-επισκευή αυτών, ότι υπήρχαν ελλείψεις αντλιών ή εξαρτημάτων αυτών στα αντλιοστάσια, για την αντιμετώπιση των οποίων η ΔΕΥΑΛ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργίας της.

 Όσον αφορά το αντλιοστάσιο του Βιολογικού της Σκάλας Σκαμνιάς με έγγραφο του ο Αντιδήμαρχος Μήθυμνας κ.Χατζηχρήστος μας επισήμανε το πρόβλημα και αυθημερόν η διοίκηση της επιχείρησης δια του Προέδρου της έδωσε εντολή για την αποκατάσταση της βλάβης, όπως ευκρινώς μπορεί να διαπιστωθεί από το πρωτόκολλο της Υπηρεσίας.

Κατόπιν τούτου ακολουθήθηκαν οι δέουσες διαδικασίες για την άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος και δόθηκε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για διαπίστωση τυχόν ευθυνών της Υπηρεσίας.

Με γνώμονα την εμπειρία και τεχνογνωσία της Επιχείρησης καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται.

                                                                         ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΛ

 


Διαβάστε από το Lesvosnews.net

Συνελήφθη ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Σωτήρης Μαρινάτος

Editorial - Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!