Ανακοινώσεις Φορέων

06/12/2012 - 10:06

Η Διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, συμπαρίσταται και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο ΙΚΑ.

 Η Διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, συμπαρίσταται και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο ΙΚΑ.

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, πετάει στο δρόμο 500 εργαζόμενους στο ΙΚΑ. Εργαζόμενους που είχαν στηρίξει τη μελλοντική τους διαδρομή και τα όνειρα σε αυτή τη δουλειά, που μέσω συγκεκριμένων διαδικασιών, της λεγόμενης νόμιμης οδού, είχαν προσληφθεί.

   Η υπόθεση των απολύσεων και η αντιδικία μεταξύ των εργαζομένων σκόπιμα καλλιεργείται και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Στόχος τους είναι, το πέταμα στο δρόμο χιλιάδων εργαζομένων μέχρι τα τέλη του 2012 και άλλων 150.000 έως το 2015, παράλληλα δε, τη διάλυση των υπηρεσιών της κοινωνικής ασφάλισης, γιατί και με αυτούς ακόμα τους εργαζόμενους, οι υπηρεσίες του ΙΚΑ, είναι χωρίς τη στοιχειώδη στελέχωση.
  Καθημερινά οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι που πάνε να εξυπηρετηθούν, γίνονται μάρτυρες της μεγάλης έλλειψης προσωπικού και του εκνευρισμού που επικρατεί στις ουρές που δημιουργούνται, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων.
  Το ζήτημα είναι καθαρά πολιτικό. Είναι θέμα πολιτικής βούλησης της κυβέρνησης, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μην απολυθεί κανείς και να προσληφθούν οι επιτυχόντες του εν λόγω διαγωνισμού, για τους οποίους «δήθεν» γίνονται οι απολύσεις.
 Είναι απαραίτητοι ΟΛΟΙ για τη σωστή λειτουργία της κοινωνικής ασφάλισης.
  Πρέπει να σημειώσουμε ό,τι από τις 9.500 οργανικές θέσεις του Οργανισμού, μόνο οι 6.500 οργανικές θέσεις, είναι στελεχωμένες.
 
 
-Καμιά απόλυση εργαζομένων
 
-Στελέχωση των υπηρεσιών του ΙΚΑ και των υπηρεσιών της κοινωνικής ασφάλισης.
 
-Προσωπικό με μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Μοιράσου το άρθρο!