Ανακοινώσεις Φορέων

20/12/2011 - 14:08

Η ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο.Τ.Α. Ν. ΛΕΣΒΟΥ ευχαριστεί ....

yle="text-align:justify;">Η  ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο.Τ.Α. Ν. ΛΕΣΒΟΥ ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που πήραν μέρος στις εκλογές που έγιναν την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου  2011, για την εκλογή των αιρετών εκπροσώπων μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου και με την ψήφο τους ανέδειξαν το ψηφοδέλτιο μας πρώτη δύναμη εκλέγοντας και τους δύο αιρετούς εκπροσώπους, τους συναδέλφους Φωτεινή Κουταλιανού και Παναγιώτη Λενέτη, στο νέο υπηρεσιακό συμβούλιο των εργαζομένων Ι.Δ.Α.Χ.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες Υ.Ε., οι οποίοι εξαιτίας της παράλογης και απαράδεκτης νομοθεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών δεν τους επιτράπηκε να συμμετάσχουν στις εκλογές, την ίδια ώρα που συνάδελφοι του ίδιου κλάδου στους μονίμους ψήφιζαν κανονικά!!! Το καταγγέλλουμε, για ακόμα μια φορά και καλούμε άμεσα τους αρμόδιους φορείς να μην εφαρμόζουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους εργαζόμενους Ι.Δ.Α.Χ. που βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με νέες δραματικές περικοπές των δικαιωμάτων και με την καθημερινή απειλή των απολύσεων, ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα που μαζί ξεκινήσαμε και θα σταθούμε και πάλι στο ύψος που επιβάλουν οι περιστάσεις και με ενότητα και αποφασιστικότητα θα αντισταθούμε σε οποιονδήποτε προσπαθεί να πλήξει τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες  μας γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη και μας οπλίζει με κουράγιο και όρεξη για να αγωνιστούμε μαζί τους για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας, μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια λειτουργίας των υπηρεσιακών συμβουλίων, τα οποία να θυμίσουμε είναι όργανα του κράτους και οι αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων συμμετέχουν μειοψηφικά.
Εμείς οι εκλεγέντες και οι αναπληρωματικοί της ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο.Τ.Α Ν. ΛΕΣΒΟΥ δεσμευόμαστε να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις  χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς  για:

ü  Να μην περάσουν οι εφεδρείες - απολύσεις

ü  Δημοκρατικό πλαίσιο λειτουργίας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου με διαφάνεια, αντικειμενικότητα και συνεχή παρουσία, κατάργηση του απόρρητου και δημοσιοποίηση των συνεδριάσεων και των αποφάσεων.

ü  Σύνδεση των εκλεγμένων με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και δυνατότητα ανάκλησης τους από τους ίδιους τους εργαζόμενους, αν δεν ανταποκρίνονται σωστά στο έργο που ανέλαβαν.

ü  Να δοθεί το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε όλους τους εργαζόμενους

Ι.Δ.Α.Χ., χωρίς αποκλεισμούς όπως γίνεται σήμερα.

Για την Ενιαία Ανεξάρτητη Κίνηση Υπαλλήλων Αορίστου χρόνου

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ

ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΛΕΝΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!