Ανακοινώσεις Φορέων

16/04/2011 - 16:45

Η σύνθεση του πρώτου Δ.Σ. του συλλόγου των φίλων της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης

Με την συμμετοχή πολλών συμπατριωτών μας από την Αθήνα και την Μυτιλήνη διεξήχθησαν χθες οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών του πρώτου Διοικητικού Συμβούλιου του συλλόγου των φίλων της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το περασμένο  καλοκαίρι και μόλις ενεκρίθη το καταστατικό του από το Πρωτοδικείο εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Βασικός σκοπός του συλλόγου είναι να σταθεί αρωγός στο έργο της Ιεράς Μητρόπολης και ως εκ τούτου να συνδράμει με κάθε τρόπο στους πάσχοντες συμπολίτες μας. Αυτό ήταν και το περιεχόμενο του χαιρετισμού που απηύθυνε  ο σεβασμιότατος Μυτιλήνης κκ Ιάκωβος, ο όποιος ευχαρίστησε όσους ανέλαβαν την πρωτοβουλία για την δημιουργία του συλλόγου. Ταυτόχρονα ο σεβασμιότατος δήλωσε ότι οι πόρτες του συλλόγου είναι ανοιχτές για οποίον συμπολίτη μας επιθυμεί να συνδράμει στην επίτευξη των στόχων του.

Σήμερα τα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου αφού έγινε η πρώτη συνεδρίαση, συγκροτήθηκαν σε σώμα. Η σύνθεση του είναι η εξής. Πρόεδρος: ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης κκ Ιάκωβος. Α. Αντιπρόεδρος : Χαράλαμπος Αθανασίου Β. Αντιπρόεδρος : Ιωάννης Παγίδας Γεν. Γραμματέας : Κατερίνα Παττακού - Πολυχρονοπούλου Ταμίας : Βασίλης Μαριός Μέλη : Στρατής Λιαρέλλης, Ευτέρπη Κοτζαμάνη, Γιώργος Κούμπας και  Λευτέρης Τρύφων. Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι : Φραγκλίνος Παπαδέλλης, Μαριάνθη Παγωτέλλη, Παναγιώτης Σταυρακέλλης.

Μοιράσου το άρθρο!