Ανακοινώσεις Φορέων

24/02/2012 - 11:21

Κατάληψη προγραμματίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου συμμετέχει στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η ΠΟΕ ΟΤΑ με κατάληψη των Δημαρχείων όλης της χώρας την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012. Η κατάληψη θα ξεκινήσει στις 11.00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 3.00.

Οι κεντρικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημαρχείο Μυτιλήνης, όπου και θα υπάρχει μικροφωνική εγκατάσταση, ενώ ως Δ.Σ. καλούμε και τους συναδέλφους των υπόλοιπων Δ.Ε. της Λέσβου να προχωρήσουν σε καταλήψεις και περιφρούρηση των εκεί δημοτικών καταστημάτων, πάντα με την ευθύνη του σωματείου. Ακόμα καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες των παιδικών σταθμών να ενημερώσουν τους γονείς για την δράση των καταλήψεων και στις 11 η ώρα να συμμετάσχουν και αυτοί/ες μαζικά στην κεντρική κατάληψη στο Δημαρχείο Μυτιλήνης.

 

          Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Σκοπός των συμβολικών καταλήψεων αυτών είναι να εκφράσουμε την αντίθεση μας και την αγανάκτηση μας στις πολιτικές που δίνουν την χαριστική βολή στο εισόδημα μας, την οικονομική κατάρρευση των Δήμων, τις ιδιωτικοποιήσεις βασικών δομών των ΟΤΑ και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων σε Δήμους και επιχειρήσεις τους..

Συμμετέχουμε όλοι μαζικά στις καταλήψεις και στις νέες μορφές αγώνα που θα ακολουθήσουν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

              ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΝΕΤΗΣ                               ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ 

Μοιράσου το άρθρο!