Ανακοινώσεις Φορέων

09/01/2017 - 13:24

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ»

yle="text-align: justify;">Στην βιβλιοθήκη του Συλλόγου με τσουχτερό κρύο, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στις 4 το απόγευμα το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ», έκοψε την βασιλόπιτά του.

Παρόντες ο ιερέας της ενορίας μας πάτερ Παναγιώτης ο οποίος την ευλόγησε, ο ψάλτης και μέλος του Συλλόγου Σωτήρης Μαμουνής, ο πρόεδρος του Τοπικού μας Συμβουλίου Βασίλης Μαμώλης,  ο πρόεδρος του Συλλόγου της παλιάς αγοράς Ιωάννης Μολυβιάτης και αρκετά μέλη του Συλλόγου.
Το φλουρί, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ήταν προσφορά από το χρυσοχοείο  «Βέτσικα» και  μετά από κλήρωση το κέρδισε η κ. Μίνα Μαμουνή. Δεύτερος τυχερός μετά το φλουρί ήταν ο Ευστράτιος Χατζηβασιλείου ο οποίος κέρδισε ένα επιτραπέζιο ρολόι, προσφορά από το κατάστημα «Ρολογάδικο» του κ. Ιωάννη Μολυβιάτη. Στους παρόντες προσφέρθηκαν καφές, αναψυκτικά, και ποτά με διάφορα εδέσματα.
Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς και κέρδισαν οι παρακάτω αριθμοί:
Ο αριθμός 410 κέρδισε την τηλεόραση,  ο αριθμός 174 κέρδισε το TABLET ο αριθμός 758 κέρδισε το ηλεκτρικό υπόστρωμα, ο αριθμός 892 κέρδισε το αερόθερμο και τέλος ο αριθμός 754 κέρδισε το κομπρεσέρ αέρος αυτοκινήτου..
Οι τυχεροί μπορούν να επικοινωνήσουν για την παραλαβή των δώρων στο τηλ. 69746.40419 κ. Δημήτρη.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!