Ανακοινώσεις Φορέων

07/02/2013 - 14:25

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλονής έκοψε την πίτα του

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλονής έκοψε την πίτα του

Την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του  πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλονής, την Κυριακή που μας πέρασε στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος, ο Αντιδήμαρχος Λέσβου κ. Β. Γιαβάσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Θ. Καλογρίδης, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Π. Παπαρίσβας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής κ. Χ. Γώγος, εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών Καλλονής και πλήθος επιχειρηματιών της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής άνοιξε την εκδήλωση με τον χαιρετισμό του αλλά και τον ετήσιο απολογισμό δράσης του Συλλόγου, επισημαίνοντας τα μεγάλα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο εμπορικός κόσμος της Καλλονής τη χρονιά που μας πέρασε, με τη συγχώνευση των υπηρεσιών και αποκορύφωμα το κλείσιμο της τοπικής ΔΟΥ.  Ο κ. Γώγος τόνισε πως ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλονής θα είναι μπροστά και θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις ενάντια στην αποψίλωση των υπηρεσιών που υφίσταται η Καλλονή, ζητώντας παράλληλα τη συμπαράσταση του Επιμελητηρίου Λέσβου, ενώ η ομιλία του σηματοδοτήθηκε από την κατάθεση του για τις καταγγελίες που δέχεται από τα μέλη του Συλλόγου, τα οποία ταλαιπωρούνται μετά το κλείσιμο της ΔΟΥ, αφού δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τη λειτουργία τους τα Φορολογικά ΚΕΠ και αναγκάζονται να διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους στην ΔΟΥ Μυτιλήνης.
Ο  κ. Καλογρίδης, διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής πως το Επιμελητήριο θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες που θα καταβάλλει, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα του, ενώ κατά τον απολογισμό δράσης του φορέα, αναφέρθηκε στις σημαντικές ενέργειες που γίνονται στο θέμα του τουρισμού, στις δράσεις προβολής και προώθησης των τοπικών μας προϊόντων, στην υλοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, στις συνεργασίες που έχει ξεκινήσει το Επιμελητήριο με τοπικούς φορείς και όχι μόνο, όπως η Περιφέρεια Β. Αιγαίου, ο Δήμος Λέσβου, το Πανεπιστήμιο, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τα Επιμελητήριο Β. Αιγαίου κ.α.
Ακολούθησε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας, ενώ παρατέθηκε στους προσκεκλημένους μικρή δεξίωση στο φουαγέ του θεάτρου.
 

εμπορικος

Μοιράσου το άρθρο!