Ανακοινώσεις Φορέων

12/12/2019 - 11:23

Οι "Τασίες" της Λέσβου κατηγορούν τον Εμπορικό Σύλλογο της Μυτιλήνης

Απίστευτο θράσος πρέπει να διαθέτουν κάποιοι που κατηγορούν τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης, ως ελεγχόμενο από πολιτικές και πολιτικούς. 

Εδώ είναι που ταιριάζουν  παροιμίες όπως ΄΄ Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι ΄΄ και '' φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης΄΄.

Μας κατηγορούν οι κύριοι υπεύθυνοι που με τις ανεκδιήγητες κυρίες ΄΄Τασίες΄΄ και άλλους, άνοιξαν την πόρτα στον χείμαρρο των μεταναστών και της μαύρης οικονομίας και παρανομίας των ΜΚΟ  και τώρα έχουν προτάσεις και αιτήματα για να λυθεί το μεταναστευτικό. Για να σοβαρευτούμε λοιπόν:

1)Ο Εμπορικός Σύλλογος κλήθηκε να συμμετάσχει σε μια απεργία αποφασισμένη για καθορισμένη πολύ κοντινή ημερομηνία και όχι να την οργανώσει.

2)Προς χάριν της ομοψυχίας και της ομοφωνίας των παραγόντων του νησιού, είπαμε καταρχήν ΝΑΙ αλλά όταν διαπιστώσαμε ότι οι κινητοποιήσεις ήταν μια συνέντευξη τύπου χωρίς ούτε καν μια συγκέντρωση μουδιάσαμε και μπήκαμε και εμείς στο κλίμα της απροθυμίας των συλλόγων και φορέων ΟΛΩΝ των νησιών, αποσύροντας την συμμετοχή μας, αφού αυτό ζήτησαν ΟΛΟΙ οι επαγγελματικοί φορείς ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.

3)Κρίναμε προς χάριν της ενότητας , και για να αποφευχθούν εντάσεις ότι δεν θα έπρεπε να συμμετέχουμε στην συνέντευξη τύπου , αφού έτσι κι αλλιώς δεν εξυπηρετούσε τον σκοπό για τον οποίο οργανώθηκε.

Διαβεβαιώνουμε λοιπόν τους κακόπιστους κριτές μας, ότι ο Εμπορικός κόσμος της πόλης δεν έχει καμιά πολιτική εξάρτηση από κανένα χώρο και μάταια κάποιοι προσπαθούν να κολλήσουν ταμπέλες και να διχάσουν, κατά την πάγια τακτική τους , τους φορείς, τους συλλόγους και την κοινωνία. Είμαστε αυτόφωτοι , αγωνιστές της καθημερινότητας και προσφέρουμε στην οικονομία του τόπου , και όχι κομματικά στρατιωτάκια κανενός, όπως άλλοι.

Δηλώνουμε παρόντες μαζί με τους άλλους φορείς και συλλόγους και έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε να διεκδικούμε και να κερδίζουμε.

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!