Ανακοινώσεις Φορέων

05/03/2014 - 16:11

Παράδοση τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λέσβου

style="text-align: justify;"> 
Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», κα Αναστασία Αντωνέλλη, ανακοινώνει ότι:
H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, στα πλαίσια του ετήσιου μνημόσυνου υπέρ δολοφονηθέντων Αστυνομικών, παρέδωσε χθες Τρίτη 4/3/2014 ποσότητες τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Οργανισμού μας. 
 
Επίσης το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης και ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης, μας παρέδωσε για τον ίδιο λόγο, ποσότητα τροφίμων.
Προ καιρού μας παρέδωσαν επίσης τρόφιμα, που με πρωτοβουλία τους συνέλλεξαν, οι εργαζόμενοι στην  ΕΤΑΛ.
 
Ευχαριστώ την Ένωση Αστυνομικών, το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης, το Σύλλογο Γονέων ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης και τους εργαζομένους στην ΕΤΑΛ,  μιας και είναι από τους λίγους Συλλογικούς φορείς, μετά το Σώμα Προσκόπων Λέσβου, που για φέτος στηρίζουν το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.
 
Το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο μέχρι τώρα, εκτός από τους προαναφερόμενους φορείς, στηρίζεται αποκλειστικά από τις δωρεές ιδιωτών των οποίων η ευαισθητοποίηση είναι συγκινητική! Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους Φορείς και τους Συλλόγους. Δράττομαι της ευκαιρίας και κάνω έκκληση σε Φορείς και Συλλόγους, να συνδράμουν στην προσπάθεια του Οργανισμού μας και να στηρίξουν το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο. Οι άποροι συνδημότες μας που αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και τις αυτονόητες ανάγκες σίτισης τους και καταφεύγουν στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, αυξάνονται με ιλιγγιώδες ρυθμούς καθημερινά.  Μας είναι απαραίτητη λοιπόν, η αλληλεγγύη τόσο των ιδιωτών, αλλά πολύ περισσότερο των Φορέων και Συλλόγων, για να μπορεί ο Οργανισμός μας να λειτουργεί το Κοινωνικό του Παντοπωλείο. Άλλωστε, εξ αρχής είχαμε πει ότι στο συνεχιζόμενο τσουνάμι της φτώχιας που μας επέβαλλαν, μόνο  ενωμένοι και αλληλέγγυοι  θα καταφέρουμε να σταθούμε όρθιοι.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!