Ανακοινώσεις Φορέων

21/10/2011 - 00:43

ΠΕΚ για τη δολοφονική επίθεση εναντίον της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ

trong>ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Εκ μέρους του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Kέντρου και χιλιάδων εργαζόμενων του Νόμου, εκφράζουμε στην οικογένεια του νεκρού συναδέλφου μας οικοδόμου, γραμματέα του παραρτήματος Βύρωνα του Συνδικάτου Οικοδόμων, τα θερμά μας συλλυπητήρια. Υποσχόμαστε ότι ακόμα πιο αποφασιστικά θα συνεχίσουμε τους αγώνες για τα οράματα, που μαζί του παλεύαμε.
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες,
Η κυβέρνηση, τα κόμματα της πλουτοκρατίας, οι διάφοροι μηχανισμοί που είναι στη διάθεση του κεφαλαίου, έχουν θορυβηθεί από την δράση και από την απήχηση των θέσεων του ΠΑΜΕ.
Η επίθεση στα μπλοκ του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, έγινε από μηχανισμό που βρίσκεται δίπλα στους κρατικούς, κατασταλτικούς μηχανισμούς, στους οποίους συνυπάρχουν φασιστοειδή, αναρχικοί, χρυσαυγίτες, άνθρωποι του Καρατζαφέρη, οι γνωστοί κουκουλοφόροι.
Καλούμε τα σωματεία του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, τους εργαζόμενους του νoμού, την νεολαία και γενικά όλο τον δημοκρατικό λαό, να καταδικάσουν πρώτα απ’ όλα τους ηθικούς αυτουργούς ,που δεν είναι άλλοι από το κεφάλαιο και τα κόμματα που το υπηρετούν.
Καλούμε τους εργαζόμενους να μην τρομοκρατηθούν, να μη σκύψουν το κεφάλι σ’ αυτούς που όπλισαν το δολοφονικό χέρι των παρακρατικών μηχανισμών.
Να μετατραπεί η οργή και αγανάκτηση τους σε οργανωμένη πάλη μέσα απ τα σωματεία, τις επιτροπές αγώνα, τις λαϊκές επιτροπές, για την προστασία των ανέργων, την οργανωμένη ανυπακοή στους νομούς του κεφαλαίου.

Μοιράσου το άρθρο!