Skip to main content

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη: Συγκέντρωση για την καταδίκη της Ισραηλινής Πειρατείας

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Χρόνος ανάγνωσης :
1'
Ημερομηνία Εκδήλωσης :

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλεί σε άμεση κινητοποίηση για την καταδίκη της κατάφωρης παραβίασης του διεθνούς δικαίου από το Ισραήλ και συγκεκριμένα για την κατάληψη του  πλοίου Μαντλίν του Στολίσκου της Ελευθερίας από Ισραηλινούς κομμάντος. Το δωδεκαμελές πλήρωμά του έχει φυλακιστεί και μαζί με το πλοίο μεταφέρονται στο Ισραήλ.

Το Μαντλίν έπλεε σε διεθνή ύδατα με σκοπό να εισέλθει σε Παλαιστινιακά, αυτά της λωρίδας της Γάζας. Μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια, όπως παιδική φόρμουλα. Βοήθεια που το Ισραήλ, σε παραβίαση των διεθνών υποχρεώσεών του ως κατοχική δύναμη, δεν αφήνει εδώ και μήνες να φτάσει στο λαό της Γάζας κατασκευάζοντας ένα τεχνητό λιμό.

Το Ισραήλ διέπραξε ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ. Για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι είναι κράτος παρίας δίχως κανένα σεβασμό για το διεθνές δίκαιο.

Ο λόγος πέφτει στους λαούς. Οι κυβερνήσεις μας έχουν δείξει ότι δεν είναι διατεθειμένες να σταματήσουν το κράτος-γενοκτόνο. Μόνο η μαζική κινητοποίησή μας θα τις αναγκάσει.

ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ ΣΤΙΣ 7!

ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις