Ανακοινώσεις Φορέων

17/03/2022 - 13:44

Στόχος μια οργανωμένη και φιλική αγορά - Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου με Δήμαρχο Μυτιλήνης

Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης με τον Δήμαρχο κ Ευστράτιο Κύτελη.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση με τον Δήμαρχο  παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Iωάννης Μουτζούρης , ο Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Μολυβιάτης και τα μέλη Μπάμπης Αράπης, Χρήστος Πουλέλλης, Γιώργος Σαλιαμπούκος καθώς και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ Αλεξανδρή.

Σε φιλικό κλίμα και με διάθεση αλλαγών συζητήθηκαν σημαντικά θέματα κάποιων αποφάσεων του διοικητικού Συμβουλίου  του Εμπορικού Συλλόγου που για να υλοποιηθούν θα χρειαστούν επεμβάσεις από τη Δημοτική Αρχή.

Τα σημεία και το ωράριο εξυπηρέτησης των καταστημάτων από τις μεταφορικές εταιρείες, τις εταιρείες courier καθώς και η διανομή του κλάδου εστίασης  πρωτοστάτησαν στη συζήτηση μια και πάγιο αίτημα όλων των συναδέλφων είναι μια οργανωμένη και φιλική αγορά προς τους καταναλωτές.

Ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος συμμερίστηκαν  την αναγκαιότητα των αλλαγών που πρέπει να δρομολογηθούν και  συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία και βοήθεια από την πλευρά τους για την εφαρμογή όσων απαιτούνται.

Μοιράσου το άρθρο!