Ανακοινώσεις Φορέων

07/03/2012 - 14:10

Συνεδρίασε η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου

yle="text-align:justify;">Χθες Τρίτη 6/3 συνεδρίασε η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, έκανε απολογισμό των κινητοποιήσεων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και προγραμμάτισε τις επόμενες ενέργειες για το άμεσο διάστημα.
Καθόρισε ημερομηνία διεξαγωγής της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων Σωματείων μελών του ΠΕΚ, για την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 Μάρτη 2012.
Καθόρισε ημερομηνία παράδοσης των δηλώσεων άρνησης πληρωμής του χαρατσιού της ΔΕΗ, για την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 Μάρτη και ώρα 10 το πρωί, μπροστά στα γραφεία της ΔΕΗ στη Μυτιλήνη (πάρκινγκ).
Ακόμα να καλέσει μαζί με τα σωματεία μέλη, σύσκεψη ανέργων την ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΡΤΗ και ώρα 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου, για την οργάνωση της πάλης, ώστε να μην περάσουν οι μειώσεις των μισθών, των επιδομάτων του ΟΑΕΔ, για μέτρα προστασίας των ανέργων.

Επίσης εξέτασε το μεγάλο πρόβλημα των ναρκωτικών και αποφάσισε την διοργάνωση μαζί με άλλους φορείς μεγάλης εκδήλωσης, για ενημέρωση και διεκδίκηση ενίσχυσης των δομών πρόληψης, απεξάρτησης, επανένταξης, αλλά και δημιουργία νέων δομών. Η εκδήλωση ορίστηκε για τις αρχές Απρίλη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.
Τέλος αποφασίστηκε να αναπτυχθεί το κίνημα ηθικής και οικονομικής συμπαράστασης προς τους αγωνιζόμενους χαλυβουργούς.

Μοιράσου το άρθρο!