Ανακοινώσεις Φορέων

22/03/2012 - 11:03

Τέλος στα λόγια!Συνεχίζουν οι εργαζόμενοι τη λειτουργική κατάληψη στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου

yle="text-align:justify;">

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Παρά τις συνεχείς διαρροές πληροφοριών από διάφορες κατευθύνσεις ότι το νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αναδιοργάνωση του κράτους έχει «παγώσει» και δεν πρόκειται να προωθηθεί πριν τις εκλογές, το μόνο βέβαιο είναι ότι βρίσκεται κατατεθειμένο στη Βουλή και προωθείται προς ψήφιση.

Τέτοιες ασαφείς διαβεβαιώσεις δεν έχουν αξία. Δυστυχώς το μόνο «χειροπιαστό» δείγμα γραφής που έχουμε σαν εργαζόμενοι για τις προθέσεις της κυβέρνησης είναι η συνεχιζόμενη άρνηση της Υπουργού ΑΑΝ κ. Διαμαντοπούλου να μας δεχτεί και να ακούσει έστω την άποψή μας πάνω στην προτεινόμενη από το νομοσχέδιο κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Τέλος στις δηλώσεις εντυπωσιασμού: τώρα μετράνε οι πράξεις για να μην προχωρήσει αυτή η επιλογή που καταδικάζει τα νησιά μας και τους κατοίκους τους.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή: Συνεχίζουμε και εντείνουμε τις κινητοποιήσεις μας και τη λειτουργική κατάληψη των υπηρεσιών της ΓΓΑΙΝΠ. Συμμετέχουμε στον αγώνα εναντίον των σχεδιαζόμενων απολύσεων στο δημόσιο, υπερασπιζόμαστε τις ζωές μας, αγωνιζόμαστε εναντίον της εγκατάλειψης των νησιών.

Ευχαριστώ

ΤΟ Δ.Σ. και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!