Ανακοινώσεις Φορέων

02/04/2012 - 15:28

Τετάρτη 04/04/2012 Συνάντηση "Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Βορείου Αιγαίου"

Στα πλαίσια της σύστασης της «Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Βορείου Αιγαίου», η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πραγματοποιεί την ερχόμενη Τετάρτη 4/4 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενημερωτική συνάντηση για όλους τους ενδιαφερομένους.

Στη συνάντηση καλούνται να συμμετέχουν τοπικοί φορείς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται όχι μόνο στον τομέα της αγροτικής παραγωγής και μεταποίησης αλλά και στον τουριστικό κλάδο και στον τομέα εστίασης.

Να σημειωθεί πως αντίστοιχες συναντήσεις έγιναν διαδοχικά το προηγούμενο διάστημα στη Λήμνο, στη Χίο, στη Σάμο και στην Ικαρία και με την πραγματοποίηση και αυτής στη Λέσβο, η Περιφέρεια θα έχει ολοκληρώσει την ενημέρωση των εν δυνάμει συμμετεχόντων φορέων από όλο το Βόρειο Αιγαίο.

Υπενθυμίζεται πως η «Αγροδιατροφική Σύμπραξη» έχει ως αντικείμενο την προώθηση τοπικών συμφώνων ποιότητας, τη δημιουργία πρότυπων εμπορικών σημάτων για τα προϊόντα των νησιών μας και τη συμμετοχή σε προγράμματα προώθησης των αγροδιατροφικών μας προϊόντων, αξιοποιώντας τα επενδυτικά εργαλεία που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μετά και την πραγματοποίηση της συνάντησης στη Λέσβο, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα προχωρήσει σε έναν πρώτο απολογισμό για το ενδιαφέρον που εκφράστηκε από τους φορείς και τις επιχειρήσεις των νησιών μας και θα ανακοινώσει τα επόμενα βήματα, αναφορικά με την προώθηση της δράσης.

Μοιράσου το άρθρο!