Ανακοινώσεις Φορέων

26/02/2020 - 10:02

Θα ακυρώσει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις ο Δήμος Μυτιλήνης; - Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου δείχνει το δρόμο

Πολλά μπράβο στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου για την ευαισθησία και την υπευθυνότητα που δείχνει. Με μια λιτή ανακοίνωση ενημερώνει την ακύρωση της συμμετοχής του στις εκδηλώσεις του Δήμου Μυτιλήνης. Από την άλλη ο Δήμος εξακολουθεί και διαφημίζει συναυλία ONIRAMA κτλ.... άλλος κόσμος.....

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε και σας ανακοινώνει:

“ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Πο.Συ. Λέσβου στην παρέλαση και τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Μυτιλήνης”

Η Καρναβαλική ομάδα “Τρελλοποδηλάτες”, που θα συμμετείχε για 4η φορά στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Μυτιλήνης την 1η Μαρτίου 2020, ανακοινώνει πως φέτος δεν θα λάβει μέρος στην προγραμματισμένη από το Δήμο Μυτιλήνης Αποκριάτικη Παρέλαση. Ζητάμε συγνώμη από τα μέλη μας για αυτή την ακύρωση αλλά όπως αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πο.Συ. Λέσβου που έγινε χθες 25/2/2020 δεν υπάρχει ούτε η διάθεση ούτε η πρόθεση μετά τα χθεσινά γεγονότα, για καρναβαλικούς εορτασμούς.
Υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα των πολιτών της Λέσβου, επιλέγουμε την μη συμμετοχή μας προκειμένου να δείξουμε την ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανάκτησης για την απαράδεκτη από κάθε άποψη, επίθεση των δυνάμεων ασφαλείας εναντίον συμπολιτών μας.

Μοιράσου το άρθρο!