Ανακοινώσεις Φορέων

15/10/2019 - 14:36

Τι αναφέρει το «Ραδιοταξί Μυτιλήνης» για τον οδηγό που αυνανιζόταν ενώ μετέφερε φοιτήτρια!

Ανακοίνωση από το «Ραδιοταξί Μυτιλήνης ΣΥΝ.Π.Ε.»

Την 10-10-2019, δημοσιεύτηκε στον τοπικό (και όχι μόνο) Τύπο, άρθρο, το οποίο αφορούσε την καταγγελία φοιτήτριας για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της από επαγγελματία οδηγό Ε.Δ.Χ. Ταξί και δη, κατά τη διάρκεια της διαδρομής. 

Ως προς την ως άνω καταγγελία, αναφέρουμε ότι, την 06-08-2019, ο Συνεταιρισμός ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Σωματείου, ότι υπήρχε ένας φάκελος εντός του κυτίου αλληλογραφίας του «Ραδιοταξί Μυτιλήνης ΣΥΝ.Π.Ε.» Αφού τον παραλάβαμε, διαπιστώσαμε ότι εντός του φακέλου, υπάρχει ανώνυμη καταγγελία, όπου περιγραφόταν το ως άνω κατάπτυστο συμβάν. Παρά το γεγονός ότι, ο αποστολέας και συντάξας την καταγγελία αυτή ήταν άγνωστος, άμεσα και αρμοδίως προβήκαμε σε έλεγχο, εφόσον πρόθεσή μας δεν είναι η συγκάλυψη κάποιας έκνομης ενέργειας αλλά η εξακρίβωση της αλήθειας, πολλώ δε μάλλον όταν το ζήτημα είναι μεγίστης ηθικής τάξεως για τον κλάδο των επαγγελματιών αυτοκινητιστών και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να σπιλωθεί το επάγγελμά μας, από ενδεχόμενες έκνομες ενέργειες ενός συναδέλφου.  

Μετά από έλεγχο που διενεργήσαμε στο Μητρώο, διαπιστώσαμε ότι  το καταγγελλόμενο όχημα, δεν είναι εγγεγραμμένο μέλος ή οδηγός του Συνεταιρισμού μας, το οποίο επιβεβαιώθηκε και από τον τηλεφωνικό αριθμό κλήσης που αναφέρεται στην ως άνω ανώνυμη καταγγελία και σχετίζεται με έτερη πλατφόρμα παροχής συναφών υπηρεσιών. 

Το ως άνω μάλιστα, θέσαμε εις γνώσιν των αρμοδίων δικαστικών & αστυνομικών αρχών και τούτο προς διευκόλυνση της εξακρίβωσης της αλήθειας. 

Σε κάθε περίπτωση, ως «Ραδιοταξί Μυτιλήνης ΣΥΝ.Π.Ε.» δηλώνουμε ότι ενέργειες, όπως αυτές που περιγράφονται στη συγκεκριμένη καταγγελία, είναι καταδικαστέες από το σύνολο των μελών μας και πάντα θα είμαστε στη διάθεση των Αρχών, προς διακρίβωση της αλήθειας και τιμωρία οποιουδήποτε αυτοκινητιστή, αποδεδειγμένα, έχει προβεί σε αυτές.

Μοιράσου το άρθρο!