Ανακοινώσεις Φορέων

08/02/2013 - 10:07

Ξεκίνησαν τα τμήματα εκμάθησης τουρκικής γλώσσας από το Επιμελητήριο Λέσβου

τα τμήματα εκμάθησης τουρκικής γλώσσας από το Επιμελητήριο Λέσβου

Επιτυχώς και με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα τμήματα εκμάθησης τουρκικής γλώσσας για τους επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου. Ήδη έχουν δημιουργηθεί τρία τμήματα των 15 περίπου ατόμων, τα οποία θα παρακολουθήσουν 4 ώρες την εβδομάδα και για τέσσερις μήνες, μαθήματα τουρκικής γλώσσας στα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών  «ΚΕΝΤΕΡΗ» και «ΒΕΝΕΤΑ», τα οποία έδωσαν την οικονομικότερη προσφορά.
Το Επιμελητήριο Λέσβου, ανέλαβε τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, προκειμένου να διευκολυνθούν τα μέλη του – σε ότι αφορά την επικοινωνία - στις επαγγελματικές τους συνεργασίες και συναλλαγές με τους τούρκους επιχειρηματίες, αλλά και τους τουρίστες - καταναλωτές που επισκέπτονται το νησί μας.



Επίσης το Επιμελητήριο μας  ενημερώνει ότι :
Ξεκινάει τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, με μεγάλη συμμετοχή Λέσβιων επιχειρηματιών, ο κύκλος των επιδοτούμενων σεμιναρίων, διάρκειας 40 ωρών, με θέμα τις εξαγωγές. Τα σεμινάρια διοργανώνει ο ΟΠΕ (Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών) με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Λέσβου, ενώ στο εναρκτήριο σεμινάριο ομιλητής θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΕ κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης.
 

Μοιράσου το άρθρο!