Άρθρα - Γνώμες

24/05/2019 - 18:56

Δ. Μαλλιαρός: Λίγα λόγια για την υποψηφιότητα μου στο Δήμο Μυτιλήνης

Ο Δημήτρης Μαλλιαρός - ο υπεύθυνος του ενημερωτικού blog Plomarinews.gr (που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια) είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Με Πυξίδα Τον Πολίτη” που ηγείται η υποψήφια Δήμαρχος, κα Εριφύλη Χιωτέλλη. Στο άρθρο που ακολουθεί καταθέτει τη δική του άποψη για τις εκλογές και την υποψηφιότητά του.

Ήρθε η ώρα να ανεβάσω και γω την ανακοίνωση της δικής μου υποψηφιότητας. Το ενημερωτικό blog Plomarinews.gr φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας και ο τουριστικός οδηγός Plomaricity.gr 18. Σε αυτές τις εκλογές συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μυτιλήνης, συνεργαζόμενος με τον συνδυασμό “Με Πυξίδα Τον Πολίτη” που ηγείται η υποψήφια Δήμαρχος, κα Εριφύλη Χιωτέλλη.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Όπως όλες οι εκλογές, έτσι και οι δημοτικές είναι εξίσου κρίσιμες για την περιοχή μας. Στην απάντηση ότι όλοι ίδιοι είστε, που συνηθίζουν να λένε αρκετοί αγανακτισμένοι συνδημότες μας, ανταπαντάω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ο συνδυασμός μας είναι καινούργιος με αρκετά πρόσωπα με όρεξη και κουράγιο που δεν έχουν διοικήσει στο παρελθόν και κάποια που διοίκησαν και άφησαν έργο και μπορούν να συμβάλουν με την εμπειρία τους καθώς και άτομα που έχουν συμμετάσχει στους κοινωνικούς-δημοκρατικούς αγώνες για καλύτερες συνθήκες για όλες και όλους.

Στηρίξτε τους έντιμους και ικανούς

Σε άλλους συνδυασμούς συμμετέχουν άνθρωποι που άσκησαν διοίκηση σε χρυσές εποχές που το χρήμα έρεε άφθονο, που όμως δεν κατάφεραν να αναπτύξουν στον επιθυμητό βαθμό τις περιοχές που ήταν στο χώρο ευθύνης τους. Τώρα ζητάνε την ψήφο σας ξανά για να προσφέρουν τι; Ότι δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να προσφέρουν στο παρελθόν; Χωρίς φυσικά να τους τσουβαλιάζουμε όλους και όλες, υπάρχουν χρήσιμοι, ικανοί και έντιμοι άνθρωποι και νέοι που αξίζουν την ψήφο σας.

Μήνυμα στη νεολαία και σε όλους για την αποχή

Είμαι 34 ετών, ψηφίζω ανελλιπώς από τα 19 μου. Στην αποχή που πολλοί θέλουν να στραφούν και ειδικότερα οι νέοι, απαντάω ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουμε στις εκλογές γιατί είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας. Μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίζουν για εσάς. Στην τελική επιλέξτε άτομα έντιμα και καθαρά ανεξαρτήτου ηλικίας, τέτοια υπάρχουν σε όλους τους συνδυασμούς. Επιλέξτε ανθρώπους που πρόσφεραν και προσφέρουν στην κοινωνία.

Δίπλα στους συνδημότες μας

Είμαι και θα είμαι δίπλα στους συνδημότες μου για τα προβλήματα τους με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα. Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δημοκρατίας. Έχουμε ετοιμάσει σχέδιο για όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Μυτιλήνης και φυσικά για το Πλωμάρι. Η φωνή μας για όλα τα θέματα του Πλωμαρίου και των χωριών μας και όλου του Δήμου θα είναι πιο δυναμική μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Όχι στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα

Είμαι κάθετα εναντίων της νοοτροπίας που έχουν κάποιοι “ανταγωνιστές” μας που λένε ότι “Όποιος δεν είμαι μαζί μας, είναι εναντίων μας” και ότι “Όποιος είναι μαζί μας θα επωφεληθεί, αλλά όποιος είναι εναντίων μας θα τον καταστρέψουμε”.

Ενωμένοι θα πετύχουμε περισσότερα

Όσοι θα εκλεγούν από το Πλωμάρι στο δημοτικό συμβούλιο, σε όλα τα τοπικά κοινοτικά συμβούλια και στην Περιφέρεια, θα πρέπει την επόμενη μέρα να έχουν μια καλή συνεργασία για το καλό του τόπου και το κοινό συμφέρον της κοινωνίας μας. Κρατάμε ότι καλό έπραξαν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές ως πρότυπο. Αξίζει να αναφερθούμε στη Δημοτική Αρχή της Μυρσίνης Ψώμου, τη δήμαρχο Πλωμαρίου επί δυο τετραετίες, η οποία άφησε έργο, πλεόνασμα και παρακαταθήκη για τις επόμενες δημοτικές αρχές.

Καλή επιτυχία σε όλους για έναν δίκαιο, έντιμο και καθαρό αγώνα.

Μοιράσου το άρθρο!