Άρθρα - Γνώμες

05/10/2022 - 17:07

Δεν έχει σημασία τι του βρήκε η Άννα...

Με αφορμή την παιδοκτονία και 20η γυναικοκτονία του έτους στην Καβάλα με δράστη τον κτηνοτρόφο η φωτορεπόρτερ Άννα Παντελιά γράφει:

Προκοπης Τζιμής

Δεν έχει σημασία τι του βρήκε η Άννα.

Δεν έχει σημασία γιατί άφησε την Γερμανία και ήρθε σε ένα χωριό στην Ελλάδα.

Δεν έχει σημασία γιατί έκανε παιδί μαζι του.

Δεν έχει σημασία αν ειναι μορφωμένη ή όχι.

Δεν έχει σημασία αν είναι όμορφη ή άσχημη.

Δεν έχει σημασία αν είναι πετυχημένη ή οχι.

Το τζίν μπουφάν στη φωτογραφία είναι της 31χρονης Ντόρας από τη Ρόδο που την σκότωσε ο σύντροφος πριν έναν χρόνο, 9 μέρες αφού έφυγε απο το σπίτι που μένανε μαζί. Την σκότωσε έξω απο το σπίτι των γονιών της ενώ γυρνούσε από τη δουλειά της. Αυτό το μπουφαν είχε μόνο δίπλα της για να προστατευτεί από την καραμπίνα και το μυαλό ενός ψυχοπαθή.

Η Ντόρα ήταν όμορφη, έξυπνη, οικονομικά και πνευματικά ανεξάρτητη, πετυχημένη στην δουλειά και τις σπουδές της και έφυγε όταν είδε οτι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά με τον σύντροφο της. Είχε μια όμορφη οικογένεια να την περιμένει στο πατρικό της και πολλες φίλες και φίλους να την αγαπάνε. Τα είχε όλα.

Εκείνος όμως την σκότωσε.

Ας σταματήσουμε να ψάχνουμε να βρούμε τι έκαναν λάθος αυτές οι γυναίκες. Έκαναν, δεν έκαναν λάθη, δεν έχει σημασία.

Ποιός έχει το δικαίωμα να θεωρεί ότι μια ζωή του ανήκει? και μάλιστα να την αφαιρεί?

Όλες οι μανάδες αυτών των γυναικών κουβαλούσαν στην κοιλιά τους 9 μήνες αυτα τα κορίτσια. Έφτυσαν αίμα να τα μεγαλώσουν και τώρα έμειναν με τα πτυχία τους και τα λεκιασμένα με αίμα ρούχα τους.

Ας κοιτάξουμε λίγο παραπάνω τι έκαναν λάθος όλοι αυτοί οι γυναικοντόνοι και οι γονείς που τους μεγάλωσαν. Τι κάνει λάθος η κοινωνία, τι κάνει λάθος η αστυνομία, τι κάνει λάθος η νομοθεσία.

 

 

πηγη: 

 f  Άννα Παντελιά

Μοιράσου το άρθρο!