Άρθρα - Γνώμες

01/06/2022 - 08:36

Ας «γλεντήσουμε» με τη ΝΔ και τα επιτεύγματά της σε Λέσβο και Μυτιλήνη...

Το γλέντι της ΝΔ

Γράφει ο Λέσβιος ο Μυτιληναίος

 

Επειδή  «Γλεντάει» η Νέα Δημοκρατία την επίσκεψη του Τσίπρα σε Λέσβο και... Μυτιλήνη, ας «γλεντήσουμε» και εμείς με τη ΝΔ και τα επιτεύγματα της σε Λέσβο και Μυτιλήνη.

Κατ’αρχάς το μόνο που ουσιαστικά καυχιέται η ΝΔ είναι ότι με τα παράνομα push backs  και τα ναυάγια με τους νεκρούς δίχως βάρκα, για τα οποία διασύρεται η χώρα διεθνώς, μείωσε τους πρόσφυγες. Για να λέμε γύρω από το προσφυγικό και κάποιες κρυμμένες αλήθειες, η ΝΔ τους πρόσφυγες-μετανάστες τους απεχθανόταν, όμως τα στελέχη της τα λεφτά των προσφύγων-μεταναστών τα συμπαθούσαν ιδιαιτέρως…

Για όλα τ’άλλα μόκο και σιλάνς η ΝΔ. Κάτι ψελλίζει για το φράγμα Τσικνιά που δρομολογείται και για τον δρόμο του Σιγρίου που συνεχίζεται και έτερον ουδέν.

Δεν μας λέει τίποτα για το πανεπιστήμιο Αιγαίου που στα καταστροφικά τους χέρια συνεχώς υποβαθμίζεται και συρρικνώνεται, δεν μας λέει τίποτα για το ΚΥΤ στα Βάστρια που πάνε να μας το φορτώσουν, καταμεσής στο δάσος, μόνο και μόνο για να κάνουν μπίζνες οι υπουργοί της με τις κατασκευαστικές εταιρίες.

Δεν μας λέει τίποτα για τις παρεμβάσεις που δεν κάνουν στην κτηνοτροφία και στον τομέα του ελαιολάδου. Δεν μας λένε τίποτα για τα δεκάδες μαγαζιά που βάζουν λουκέτο.

Δεν μας λένε τίποτα για την καθημερινή ακρίβεια στο σούπερ μάρκετ, στα καύσιμα και για το ακριβότερο ηλεκτρικό ρεύμα σε όλη την Ευρώπη.

Σιωπή και μόκο για όλα αυτά η ΝΔ. Γιατί «στην τριετία ανάκαμψης του Κυριάκου Μητσοτάκη», η ΝΔ κάθεται μπροστά στον καθρέφτη, κορδώνεται και κοκορεύεται, καμαρώνει και χτενίζεται, ενώ την ίδια στιγμή ο κόσμος βλέπει τα ραδίκια ανάποδα

 

Μοιράσου το άρθρο!