Άρθρα - Γνώμες

16/06/2022 - 08:21

Ο Μουτζούρης, η «ένδοξη Πετρούλα» και το Βόρειο Αιγαίο

Από την σελίδα "Στηρίζω τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη"

Είναι το Βόρειο Αιγαίο Trash Τηλεόραση του 1990; 

Εδώ και μερικές ημέρες παρακολουθούμε από γνωστό όμιλο ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας την απεγνωσμένη προσπάθεια της πολιτικής εξόντωσης του Περιφερειάρχη μας Κώστα Μουτζούρη.

Ο γνωστός όμιλος ΜΜΕ και οι εργαζόμενοι- εντεταλμένοι υπάλληλοι (δημοσιογράφοι) αποτυχημένου πολιτικού αστέρα του Πειραιά, που οι αλλεπάλληλες αποτυχίες του τον οδήγησαν στην αναζήτηση πολιτικής σωτηρίας στο Β. Αιγαίο επικαλούμενοι μυστικές δημοσκοπήσεις σε ανυπόστατα δημοσιεύματα χωρίς συγκεκριμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για κατάρρευση του Κώστα Μουτζούρη την στιγμή που σύμφωνα με πληροφορίες που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη ο Περιφερειάρχης δεν ξέρει ποιον να πρωτοβάλει στο ψηφοδέλτιο του από τα καθημερινά τηλέφωνα στήριξης που δέχεται.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο συντονιστής της επίθεσης στο Μουτζούρη γνωστός μαϊντανός της πολιτικής και δημοσιογραφικής υποκουλτούρας της «ένδοξης Πετρούλας» έχει φάει τόσα άκυρα όσο το μαύρο που πρόκειται να φάει στις εκλογές.

Αγαπητοί κύριοι που νομίζετε οτι με τα ψευδή δημοσιεύματα και τις φήμες θα δημιουργήσετε κλίμα κατα του Μουτζούρη που στέκεται στο πλευρό των πολιτών έμπρακτα τρία χρόνια τώρα την ώρα που εσείς επιδίδεστε σε σειρά υβριστικών δημοσιευμάτων ο Μουτζούρης ανέβασε την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου από τις τελευταίες θέσεις της απορρόφησης του ΕΣΠΑ στις πρώτες ενώ καθημερινά συναντά και αφουγκράζεται τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και είναι δίπλα μας.

Στο σημείο αυτό για να μην εκτίθεστε να σας υπενθυμίσω οτι στις προηγούμενες εκλογές όμιλος στοιχηματικής εταιρείας των έβγαζε τρίτο στα προγνωστικά ενώ κέρδισε πανηγυρικά! Τέλος ως ομάδα κατοίκων που διαχειριζομαστε την σελίδα να σας υπενθυμίσω οτι κανένα κόμμα δεν βάζουμε πάνω από το συμφέρον του τόπου μας και δεν υπακούμε σε εντολές ως πρόβατα. Ο καθένας μας έχει τις ιδεολογικές του πεποιθήσεις αλλά όλοι μας εκτιμούμε ανθρώπους σαν τον Μουτζούρη που καθημερινά βρίσκονται δίπλα μας και μας υπολογίζουν την ώρα που ορισμένοι ως πιστοί υπηρέτες των διαπλεκόμενων συμφερόντων κάθονται στον καναπέ τους καπνίζοντας τα πούρα τους και νομίζουν θα μας κυβερνήσουν με κομματικά χρίσματα και δολοπλοκίες του παρασκηνίου. Αγαπητοί… η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι trash τηλεόραση της δεκαετίας του 1990.., πότε θα το καταλάβετε;;; Μουτζούρη μη μασάς είμαστε μαζί σου.

Μοιράσου το άρθρο!