Άρθρα - Γνώμες

27/08/2012 - 08:21

Ο Μουτζούρης ξέχασε το Πλωμάρι...

Ο Μουτζούρης ξέχασε το Πλωμάρι...

 

Μια είδηση, στα προχθεσινά φύλλα των εφημερίδων, μάλλον ξέφυγε από τους Πλωμαρίτες, όπως και πολλά  άλλα ξεφεύγουν.
Ο νέος γενικός γραμματέας λιμένων και λιμενικής πολιτικής και Πλωμαρίτης στην καταγωγή, όπως ο ίδιος σεμνύνεται να διακηρύσσει, Κώστας Μουτζούρης,  ήρθε στη Μυτιλήνη και προήδρευσε  συσκέψεως για τα λιμάνια Σιγρίου και Μυτιλήνης. Προσέξτε το Σιγρίου και Μυτιλήνης.
Το Πλωμάρι, με το δεύτερο τεχνητό λιμάνι του νησιού, που χρόνια τώρα ακούμε πως θα αναβαθμισθεί, θα επισκευασθεί, θα,θα, θα δεν περιλήφθηκε στα θέματα της σύσκεψης. Και φοβάμαι πολύ ότι δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες της δημαρχίας, της περιφέρειας, της γενικής γραμματείας Αιγαίου ή της γενικής γραμματείας λιμένων και λιμενικής πολιτικής.
Μ’ ένα λόγο Πλωμάρι out.
Το ίδιο ακριβώς θα επαναληφθεί και στις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν, αν ακολουθήσουν, για την αναμόρφωση του «Καλλικράτη».
Θα συζητηθούν όλες οι περιπτώσεις- μα όλες οι περιπτώσεις- εκτός εκείνης  του Πλωμαρίου. Και να το θυμηθείτε, πως στο παιχνίδι θα είναι και η Αγία Παρασκευή- όχι πως έχω τίποτα εναντίον της- αλλά δεν ξεχνώ πως ο ανακινήσας το θέμα είναι ο υπουργός αναπληρωτής εσωτερικών, βουλευτής επικρατείας και πρώην πρόεδρος της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου.
Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Ή μπαίνουν οι Πλωμαρίτες, τώρα, στο παιχνίδι, ή χάνουν τα πάντα δια παντός.
                                    Ξενοφών Ε.Μαυραγάνης
                

Μοιράσου το άρθρο!