Άρθρα - Γνώμες

28/09/2016 - 12:13

Ο βιασμός στη Λέσβο που κ@βλwσε τους Ελληναράδες του νησιού

Μ

ια φρικτή ιστορία βιασμού ανήλικου πρόσφυγα  στη Μόρια έδωσε την ευκαιρία στα ρατσιστικά και φασιστικά ανθρωποειδή της Λέσβου να βγάλουν το χειρότερο εαυτό τους, να βγουν από τη φωλιά τους.


Ενδεικτικά σχόλια:

  •  Είναι τα ανήλικα που ήθελαν να φέρουν στο παπαδο η ηλιαχτίδα και τα τσιράκια της! Είναι τα ίδια ανήλικα που ήθελαν να φέρουν στο Πλωμάρι.είναι τα ίδια ανήλικα που πήγαν στα Λουτρά.είναι τα ίδια ανήλικα που θέλουν να φέρουν στα σχολεία μας.ρε ουστ!!!! Στο βυθό όλοι τους! !!
  •  Μονο ντροπη εφεραν αυτοι οι απολίτιστοι στον τοπο μας....
  • Αυτα ειναι τα ηθη και τα εθιμα τους! Ειναι καθημερινοτητα στις πατριδες τους.Οποτε ποιο ειναι το νεο δεν εχω καταλαβει....
  • Γιαυτους πήρε βραβεία ο δήμαρχος για τους κολομπαραδες ε ρέ ξεφτίλα μπράβο και σε αυτούς που δουλεύουν εκεί
  •  Βλέπετε και μαθενετε ...


Σχόλια  που δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά - δικαίωση που νιώθουν - όσοι τα υπογράφουν... Λες και τους κ@βλwσε ο βιασμός.... για να μιλήσουμε τη γλώσσα τους...Ασφαλώς και όλα αυτά είναι ανάξια σχολιασμού... ξεχνούν βέβαια οι Ελληναράδες της Λέσβου πόσοι και πόσοι Έλληνες κατηγορήθηκαν για βιασμό, για παιδεραστία, για αιμομιξία.  Κάθε μέρα έχουμε και μια νέα ιστορία.
Σε μια φυλακή – όπως είναι το hot spot της Μόριας –  αυξάνονται οι πιθανότητες να συμβούν και αυτά τα φρικτά γεγονότα.   Όσοι χύνουν χολή σήμερα με τα σχόλια τους ας στραφούν προς τους υπευθύνους  όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη. Ας χύσουν τη χολή τους σε όσους δημιουργούν τις συνθήκες ώστε οι άνθρωποι να παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς.

Και επιτέλους ας απομακρυνθούν οι ανήλικοι πρόσφυγες από τη φυλακή της Μόριας!
 

Μοιράσου το άρθρο!