Άρθρα - Γνώμες

03/08/2023 - 18:52

Οι "μπαχαλάκηδες" του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο χτύπησαν εντός....

Τα όσα συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου ίσως είναι η εξήγηση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα εξουσίας έφτασε να κινδυνεύει να επιστρέψει στο 3%.

Τεράστιες οι ευθύνες όσων επέτρεψαν σε μια "φιλόδοξη ομάδα"  να ηγηθεί στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου. Μια "φιλόδοξη ομάδα" που το μοναδικό στόχο που είχε ήταν να "κλειδώσει" θέσεις και αξιώματα, να επιβληθεί και όχι να συνθέσει, να θέσει στο περιθώριο μια σειρά από αξιόλογα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να τους "κυβερνήσει" πριν γίνουν Κυβέρνηση....

Αυτοί,  κυρίες και κύριοι, είναι οι "πολιτικοί μπαχαλάκηδες" του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο που σήμερα τα έκαναν κυριολεκτικά μπάχαλο! Βέβαια οι πρωταγωνιστές κρύβονται πίσω από τις πολιτικές μαριονέτες που με τόση προσοχή έχουν κατασκευάσει...

Όλα ξεκίνησαν από ένα κείμενο - πρόταση στήριξης του Κώστα Μουτζούρη από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο. 8 μέλη μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής  και 2  μέλη του Συντονιστικού της Οργάνωσης Μυτιλήνης προτείνουν να στηριχτεί το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Μουτζούρη. Λεπτομέρεια: το κείμενο αυτό  ήταν ΑΥΣΤΗΡΑ εσωκομματικό! 

Διέρρευσε όμως....

Γιατί διέρρευσε; 

Επειδή οι λογικές απαντήσεις είναι συνήθως και αληθινές.... Ποιος είχε πολιτικό συμφέρον από την συγκεκριμένη διαρροή; Κάθε πολιτικός αντίπαλος του Κώστα Μουτζούρη αφού η διαρροή με τον τρόπο που έγινε και με βάση τις πληροφορίες για το παρασκήνιο που ακολούθησε,  "μπλόκαρε" το όποιο ενδεχόμενο επίσημης στήριξης του Κώστα Μουτζούρη από τον ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.

Από την 10αδα που υπογράφει το κείμενο - πρόταση στήριξης του Κώστα Μουτζούρη μόνο ο Κώστας Αστυρακάκης είχε το πολιτικό θάρρος και να μιλήσει ανοιχτά και να καταδικάσει τα θλιβερά εσωκομματικά παιχνίδια με την σκόπιμη διαρροή  που παίζονται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο και σε όλη την προεκλογική περίοδο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα συνοχής και οργάνωσης. Οι "μπαχαλάκηδες" που αναφέραμε επιδίωξαν να στήσουν δικό τους "μαγαζί"  με τους δικούς τους κανόνες αφού πρώτα βάλουν στα περιθώριο τους "ενοχλητικούς". Το αποτέλεσμα δείχνει ότι τα κατάφεραν αλλιώς.... Κατάφεραν να τα κάνουν κυριολεκτικά μπάχαλο με το σημερινό χτύπημα εντός του κόμματος! 

Δυστυχώς τώρα είναι πλέον αργά... Η αξιοπρέπεια , το ήθος και η  καθαρότητα  στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο που βλέπουν αυτό το σκηνικό δεν τους επιτρέπει να παραμείνουν μέσα σε αυτό το τοξικό κλίμα ή να είναι θεατές.  Αναμένονται εξελίξεις!

"Ο Γιαννάκης ρε παιδιά που είναι;" ρωτάει ο κόσμος...

 

Δεϊλόγκος Γρηγόρης 

 Lesvosnews.net 

Μοιράσου το άρθρο!