Αστυνομικό Ρεπορτάζ

11/06/2014 - 05:24

139 μεταναστάσες σε μια μέρα - Ρεκόρ αφίξεων - Δράμα χωρίς τέλος

>Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι αφίξεις μεταναστών στη Λέσβο. Ρεκόρ αφίξεων την Τρίτη 10/06/2014

Ένας (01) διακινητής και τριάντα επτά (37) παράνομοι μετανάστες, συνελήφθησαν  χθες Τρίτη 10/06/2014 στη Μυτιλήνη από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
 Συγκεκριμένα, σε γενόμενη περιπολία στελεχών του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή “ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ” Λέσβου, τριάντα επτά (37) μετανάστες, στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη στην ορεινή περιοχή “ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ”, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας καθώς και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 50χρονος αλλοδαπός, φερόμενος ως διακινητής των ανωτέρω.


Ακόμη:

Τριάντα δύο (32) μετανάστες εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες χθες , στην περιοχή «ΑΝΤΙΣΣΑ» Λέσβου.
Οι ανωτέρω, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, συνελήφθησαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Και:

Τριάντα έξι (36) μετανάστες εντοπίστηκαν, χθες, στην περιοχή «ΛΥΓΩΝΑΡΙ» Γέρας ν. Λέσβου.
Οι ανωτέρω, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, συνελήφθησαν από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Περάματος Γέρας σε συνεργασία με προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.


*****

Τριάντα τέσσερις (34) μετανάστες εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή “ΣΥΚΑΜΙΑΣ” Λέσβου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μήθυμνας σε συνεργασία με προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Ανωτέρω μετανάστες, στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, συνελήφθησαν.


Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τις Λιμενικές Αρχές

Μοιράσου το άρθρο!