Αστυνομικό Ρεπορτάζ

20/10/2012 - 07:56

2 πυρκαγιές σε οικίες και 2 σε αγροτικές εκτάσεις - Σοβαρά εγκαύματα σε ηλικιωμένο

2 πυρκαγιές σε οικίες και 2 σε αγροτικές εκτάσεις - Σοβαρά εγκαύματα σε ηλικιωμένα

yle="text-align: justify; "> 

4 Πυρκαγιές εκδηλώθηκαν χθες στη Λέσβο εκ των οποίο οι δύο σε οικίες στη Μυτιλήνη και στο Πλωμάρι
 
 
Συγκεκριμένα: 
1.Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες το πρωί 19/10/2012 σε μονοκατοικία στην οδο Κορναρου 36  στη Μυτιλήνη. απο την πυρκαγιά κάηκαν η κουζίνα το καθιστικό μέρος του πατώματος και μέρος της στέγης. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 4 πυροσβεστικά οχήματα και 3 μεταφορας προσωπικού με 14  άνδρες.
Για τα αίτια του συμβάντος διενεργείται προανάκριση απο το αρμοδιο ανακριτικο τμημα.
 
2.Πυρκαγιά εκδηλώθηκε  χθες το μεσημέρι σε γεωργική έκταση στην περιοχή ΜΑΥΡΙ στο Κάτων Τρίτος. Από την πυρκαγιά κάηκε 1 στρέμμα γεωργικής έκτασης με ελαιόδεντρα..
 
3.Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδικη - γεωργική έκταση στην Σκάλα Ερεσού  . Απο την πυρκαγιά κάηκε 1 στρέμμα γεωργικής έκτασης και 9 στρέμματα χορτολιβαδικης έκτασης. Ώρα έναρξης του συμβάντος 12:10 της 19/10/2012 και ωρα ληξης 16:30 της ίδιας ημέρας. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 2 οχηματα με 4 ανδρες καθως και 2 εθελοντές Ερεσού με ενα όχημα.
 
4.Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 19/10/2012 (ώρα 19:20)  σε μονοκατοικία στον Προφήτη Ηλία  Πλωμαρίου. Απο την πυρκαγιά απεγκλωβίστηκε ο Β.Π. ετών 89 και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Πλωμαριου όπου διαπιστώθηκαν εγκαύματα πρώτου βαθμού στο αριστερό χέρι αριστερό πόδι εκτεταμένα στην πλάτη και μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Μυτιλήνης. 
Απο την πυρκαγιά κάηκαν η κουζίνα το καθιστικό ειδη ένδυσης υπόδησης και κλινοστρωμνης.
Στο συμβαν ελαβαν μερος 2 πυροσβεστικα οχηματα  με 5 ανδρες και 3 εθελοντες Πλωμαριου και κατάφεραν αν σβήσουν τη μέσα σε δύο ώρες περίπου.
Για τα αίτια του συμβάντος διενεργείται προανάκριση απο το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.
 
 
πηγη βίντεο: plomarinews.gr

Μοιράσου το άρθρο!