Αστυνομικό Ρεπορτάζ

06/12/2020 - 13:28

20χρονος διαρρήκτης έβαλε στόχο 4 σπίτια στη Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο τριήμερο στη Μυτιλήνη

Συνελήφθη ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία

 

Αναλυτικά: 

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών [τετελεσμένης και τρεις (3) σε απόπειρα], που διαπράχθηκαν το τελευταίο τριήμερο στη Μυτιλήνη.

 

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, συνελήφθη χθες (05-12-2020) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός, ηλικίας 20 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ο συλληφθείς μπήκε σε οικία στην παραπάνω περιοχή, από ανασφάλιστη είσοδο και αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο, ενώ προκάλεσε και φθορές.

Κατά την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επίσης ότι, ο δράστης, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, μπήκε και σε έτερη οικία, παραβιάζοντας την είσοδό της, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό της, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη δύο (2) οικίες και προκάλεσε φθορές.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το προαναφερόμενο κινητό τηλέφωνο και κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή του δράστη και σε άλλες συναφείς πράξεις. 

Μοιράσου το άρθρο!