Αστυνομικό Ρεπορτάζ

23/02/2021 - 19:40

21χρονη από τη Λέσβο μαχαιρώθηκε από τον πρώην της στην Ιταλία - Είχε αποπειραθεί να τη δηλητηριάσει

Η νεαρή, με καταγωγή από τη Λέσβο, δέχτηκε δολοφονική επίθεση με μαχαίρι από τον 27χρονο πρώην σύντροφό της στην περιοχή του Τορίνο. Ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η ζωή της 21χρονης βρίσκεται σε κίνδυνο. 

 

Η Γεωργία, μια 21χρονη φοιτήτρια ελληνικής καταγωγής, μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο της Ιταλίας, ενώ προηγουμένως ο δράστης είχε προσπαθήσει να τη δηλητηριάσει.

 

"Θα σε σκοτώσω", της είχε γράψει σε σειρά μηνυμάτων μέσω του Instagram.

Η 21χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Τορίνο και με καταγωγή από τη Λέσβο, δεν είχε βρει το θάρρος να καταγγείλει τον, αλβανικής καταγωγής, πρώην σύντροφό της. Έτσι, 27χρονος, επίσης φοιτητής, αφού αρχικά προσπάθησε να δηλητηριάσει τη νεαρή, χωρίς επιτυχία, αποφάσισε να τη μαχαιρώσει, αφήνοντάς την αιμόφυρτη στην άσφαλτο. Η 21χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και παλεύει για τη ζωή της.

Η πρώτη προσπάθεια να τη δολοφονήσει με δηλητήριο

Ο 27χρονος πρώην σύντροφος της νεαρής δεν μπορούσε να αποδεχτεί το χωρισμό τους και άρχισε να της στέλνει μηνύματα στη νεαρή πως θα την σκοτώσει.

 

Στις 16 Φεβρουαρίου, η 21χρονη τον συνάντησε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή San Salvario του Τορίνο. Ο δράστης της απόπειρας γυναικοκτονίας έστησε ενέδρα στο θύμα μέσα στο διαμέρισμα, καρφώνοντάς της στην πλάτη μια σύριγγα γεμάτη δηλητήριο. Η Γεωργία κατάφερε να βγει από το σπίτι πριν να είναι αργά και απευθύνθηκε στην αστυνομία με την υπόσχεση ότι, μετά το σοκ της επίθεσης, θα καταγγείλει τον νεαρό.

Η δεύτερη απόπειρα δολοφονίας

Λίγο μετά την πρώτη απόπειρα δολοφονίας, κατά τη διάρκεια μια συνάντησής τους στην περιοχή του Πιεμόντε, το απόγευμα της Κυριακής, περίπου στις 5 μ.μ. παρά την παρουσία περαστικών, ο 27χρονος πέταξε τη νεαρή στην άσφαλτο, χτυπώντας την επανειλημμένα στο σώμα με κλωτσιές και γροθιές.

Στη συνέχεια, έβγαλε ένα μαχαίρι και την μαχαίρωσε στην κοιλιά. Η Γεωργία έμεινε αιμόφυρτη στην άσφαλτο, ενώ διασώστες έφτασαν στο σημείο, αφού ειδοποιήθηκαν από τους περαστικούς. Η κοπέλα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Τορίνο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση περίπου 6 ωρών.

Αρκετοί μάρτυρες της δολοφονικής επίθεσης δήλωσαν, σύμφωνα με το ilgiornale, ότι το κορίτσι βρέθηκε πεσμένο στο έδαφος μπροστά στα μάτια τους, με τον δράστη να την χτυπά με μανία, μέχρι τη στιγμή που αποπειράθηκε να τη δολοφονήσει με μαχαίρι.

Ο 27χρονος συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Να σημειωθεί ότι η ζωή της άτυχης νεαρής βρίσκεται σε κίνδυνο

Μοιράσου το άρθρο!