Αστυνομικό Ρεπορτάζ

08/03/2012 - 14:59

29χρονος στης Μυτιλήνη:Έκλεψε μοτοποδήλατο, έκλεψε τσάντα, είχε και χασίς και...τελικά συνελήφθη

yle="text-align:justify;">Συνελήφθη, χθες (07-03-2012) το βράδυ στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κλοπή τσάντας και κλοπή μοτοποδηλάτου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο 29χρονος, κινούμενος με δίκυκλο μοτοποδήλατο, πλησίασε σταθμευμένο, στην οδό Οδυσσέως στη Μυτιλήνη, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρισκόταν μία 46χρονη ημεδαπή, άνοιξε την πίσω πόρτα του οχήματος, αφαίρεσε την τσάντα της και τράπηκε σε φυγή.

Η τσάντα της 46χρονης οδηγού, του παραπάνω αυτοκινήτου, περιείχε:

  • Το χρηματικό ποσό των 150 Ευρώ.
  • Πέντε βιβλιάρια καταθέσεων.
  • Μία κάρτα τραπεζικών συναλλαγών.

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος στην οδό Αθανασίου Μητρέλια στη Μυτιλήνη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε σε έρευνα που του έγινε και κατασχέθηκε, μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε το ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού βάρους 5,8 γραμμαρίων.

Από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι, το δίκυκλο μοτοποδήλατο που χρησιμοποίησε ο 29χρονος, ανήκει σε 32χρονη ημεδαπή και είχε κλαπεί την 12-02-2012, στη Μυτιλήνη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.    

Μοιράσου το άρθρο!