Αστυνομικό Ρεπορτάζ

16/05/2022 - 19:36

3 τροχαία ατυχήματα στη Λέσβο - 7 συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

L

L2

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (14-05-2022), σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλο όχημα οδηγούμενο από ημεδαπό, συγκρούστηκε με έτερο δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ανήλικος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των προαναφερόμενων.

 

---

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (14-05-2022) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπή, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και ακολούθως ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον τραυματισμό της προαναφερόμενης οδηγού.

-----

 

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (16-05-2022) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από αλλοδαπό, εκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δικυκλιστή.

Τα αίτια και οι συνθήκες των παραπάνω ατυχημάτων διερευνώνται.

 

---

Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, το προηγούμενο τριήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου και του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας, επτά (7) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

 

  • Την 13-05-2022 στην Καλλονή, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος γονέα του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

  • Την 13-05-2022 στην Καλλονή, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Την 13-05-2022 στον Πολιχνίτο, ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. 

 

  • Προχθές (14-05-2022) στην Καλλονή, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Προχθές (14-05-2022) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. 

 

  • Χθες (15-05-2022) στην περιοχή της Γέρας, ημεδαπή οδηγούσε  δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Χθες (15-05-2022) στην περιοχή του Πολιχνίτου, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν και οι γονείς του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Μοιράσου το άρθρο!