Αστυνομικό Ρεπορτάζ

20/06/2022 - 15:00

5 στη Λέσβο χωρίς δίπλωμα! 4 ανήλικοι, 1 ενήλικας

Συνελήφθησαν, το προηγούμενο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου, της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας και του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, πέντε (5) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

 

  • Προχθές (18-06-2022) στην ευρύτερη περιοχή του Πολιχνίτου, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν και οι γονείς του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

  • Χθες (19-06-2022) στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

  • Χθες (19-06-2022) στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

  • Χθες (19-06-2022) στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων του ανήλικου συλληφθέντα, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

  • Χθες (19-06-2022) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Μοιράσου το άρθρο!