Αστυνομικό Ρεπορτάζ

08/06/2023 - 16:11

7 άτομα συνελήφθησαν μέσα σε λίγες ώρες χωρίς δίπλωμα!

Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας και του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, επτά (7) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

 

  • Σήμερα (08-06-2023) στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Χθες (07-06-2023) στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλες μοτοσικλέτες, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν και γονείς των ανηλίκων, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. 
  • Χθες (07-06-2023) στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Χθες (07-06-2023) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Μοιράσου το άρθρο!