Αστυνομικό Ρεπορτάζ

04/03/2024 - 14:50

8 άτομα επέλεξαν να οδηγούν χωρίς δίπλωμα

Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα σε Λέσβο και Χίο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά την προηγούμενη εβδομάδα σε Λέσβο και Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Ερεσού – Αντίσσης, του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής Λέσβου και του Τμήματος Τροχαίας Χίου, οκτώ (8) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

 

  • Την 27-02-2024 στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Την 28-02-2024 στο οδικό δίκτυο Χίου – Βροντάδου, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Την 29-02-2024 στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν και οι γονείς του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

  • Την 29-02-2024 στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

  • Την 01-03-2024 στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Λέσβο, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Την 01-03-2024 στην Ερεσό της Λέσβου, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Την 01-03-2024 στη Χίο, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Προχθές (02-03-2024) στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης - Κρατήγου, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν και οι γονείς του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Μοιράσου το άρθρο!