Αστυνομικό Ρεπορτάζ

30/07/2021 - 13:13

Αγωνία για 20χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας θύμα τροχαίου στη Θερμή - Μεταφορά στην Αθήνα

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση 20χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στη Ε.Ο. Μυτιλήνης – Θερμής

Στο  νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε ξημερώματα (30/07) 20χρονος οδηγός μηχανής, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά ύστερα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, όταν σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και έπεσε στο οδόστρωμα.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δικυκλιστής κατέληξε στην άσφαλτο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με το ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο νεαρός αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα με αεροσκάφος της ΠΑ σε νοσοκομείο των Αθηνών

Στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο της τροχαίας Μυτιλήνης για την προανάκριση και την εξακρίβωση των ακριβών συνθηκών του περιστατικού.

 

 

πηγη: lesvospost.com

 

 

up date ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου: 

 

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα σήμερα (30-07-2021) στο 3ο χλμ. Ε. Ο. Θερμής - Μυτιλήνης, στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας της, προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα και ακολούθως ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δικυκλιστή.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Μοιράσου το άρθρο!