Αστυνομικό Ρεπορτάζ

27/01/2024 - 10:58

Άγριο σκηνικό σε καφενείο της Λέσβου - Του έκοψε την μύτη επειδή θέλησε να του βρει γυναίκα....

Πως έγινε το κακό

Άνω κάτω χθες βράδυ η  περιοχή του Κάτω Τρίτους στον Ευεργέτουλα από επεισόδιο που σημειώθηκε σε καφενείο όταν ένας θαμώνας άνω των 80 ετών χτύπησε τον καφετζή  με σκαλιστήρι ή μικρό τσεκούρι  (ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί επίσημα) με συνέπεια να του κόψει τμήμα της μύτης του ευτυχώς όμως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ο άτυχος επαγγελματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης αιμόφυρτος για χειρουργείο και νοσηλεία ενώ στο χωριό επενέβει η αστυνομία συλλαμβάνοντας το άτομο της τρίτης ηλικίας το οποίο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πώς έγινε το κακό

Όπως μας έλεγαν κάτοικοι του χωριού κάθε βράδυ άτομα της τρίτης ηλικίας συγκεντρώνονται στο καφενείο όπου γίνονται και καλαμπούρια.

Ο δράστης που ζει μόνος του καθώς δεν έχει οικογένεια δέχτηκε πειράγματα  από συγχωριανούς του τύπου “άντε καιρός είναι να σου βρούμε μια γυναίκα να σε παντρέψουμε”.

Ο ίδιος έφυγε στο σπίτι του πηγαίνοντας προφανώς για να πάρει το εργαλείο με το οποίο χτύπησε το θύμα και επιστρέφοντας στο καφενείο ο επαγγελματίας φέρεται να τον αγκάλιασε σε φιλικό κλίμα όμως  ο δράστης παρά την ηλικία του έβγαλε από το μπουφάν όπου είχε κρυμμένο το εργαλείο χτυπώντας τον στο πρόσωπο και ρίχνοντας τον στο έδαφος αιμόφυρτο.

 

πηγη: https://nealesvou.gr/

Μοιράσου το άρθρο!