Αστυνομικό Ρεπορτάζ

24/10/2019 - 15:53

Αίμα στους δρόμους της Λέσβου! 3 τροχαία ατυχήματα, 4 τραυματίες μέσα σε μία ημέρα

Μερικές φορές καλό είναι να σκεφτόμαστε ότι σ αυτό το νησί ζούμε από τύχη.... Μέσα σε 24 ώρες τρία τροχαία ατυχήματα! Και την πληρώνουν πολλές φορές και όσοι δεν φταίνε..

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (23-10-2019) σε επαρχιακό οδικό δίκτυο, στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης. 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 22χρονο ημεδαπό, παρέσυρε 19χρονη ημεδαπή, η οποία κινούταν πεζή και ακολούθως ανατράπηκε στο οδόστρωμα.

Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν ο τραυματισμός των προαναφερομένων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

 

Επίσης :

Χθες (23-10-2019) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, δίκυκλη μοτοσικλέτα, οδηγούμενη από 36χρονη αλλοδαπή, εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της οδηγού.  

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

 

 Τέλος:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (23-10-2019) σε επαρχιακό οδικό δίκτυο, στην περιοχή της Γέρας, στη Λέσβο. 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. φορτηγό όχημα οδηγούμενο από 51χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 29χρονη αλλοδαπή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της τελευταίας.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Τα αίτια και οι συνθήκες των ατυχημάτων διερευνώνται.

 

----

Κατά τ'  άλλα συνεχίζονται οι συλλήψεις όσων οδηγούν χωρίς δίπλωμα.

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου και του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, τρία (3) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

  • Σήμερα (24-10-2019) 16χρονος ημεδαπός, στην περιοχή του Πλωμαρίου, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
  • Χθες (23-10-2019) 26χρονος ημεδαπός, στην περιοχή της Πέτρας, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
  • Χθες (23-10-2019) 23χρονος ημεδαπός, στην περιοχή της Πέτρας, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Μοιράσου το άρθρο!