Αστυνομικό Ρεπορτάζ

07/05/2023 - 14:41

Αίμα στους δρόμους της Μυτιλήνης - 3 τροχαία ατυχήματα μέσα λίγες ώρες - Ασυνείδητος εγκατέλειψε το θύμα

Και 3 συλλήψεις χωρίς δίπλωμα

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (06-05-2023), σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα, στο περιστατικό ενεπλάκησαν ημεδαπή οδηγός δίκυκλου μοτοποδηλάτου και ημεδαπός που σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας εξήλθε από σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Κατά το χρόνο του περιστατικού τραυματίστηκε η οδηγός του δικύκλου, ενώ ο ημεδαπός εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να προβεί σε προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες.

Το συγκεκριμένο άτομο εντοπίστηκε και συνελήφθη την ίδια ημέρα και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενήργησε το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Επίσης: 

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (05-05-2023), σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπό και δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε έτερος ημεδαπός, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου.

Και αυτό: 

 

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (05-05-2023), σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπή και δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ημεδαπός, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

 

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου και του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας, τρία (3) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

  • Σήμερα (07-05-2023) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Χθες (06-05-2023) στο Πλωμάρι, αλλοδαπή οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Χθες (06-05-2023) στην περιοχή του Κάτω Τρίτους, αλλοδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Μοιράσου το άρθρο!