Αστυνομικό Ρεπορτάζ

28/09/2022 - 10:30

Ανατροπή αυτοκινήτου στην Παγανή (φωτο)

Ανατροπή αυτοκινήτου πριν από λίγο στην Παγανή

Στο σημείο βρίσκονται Πυροσβεστικές δυνάμεις και δυνάμεις του στρατού (από το στρατόπεδο της περιοχής) για να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό του οδηγού. 

 ----

Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή της Παγανής στο ύψος της γέφυρας και ήδη μετέβησαν δυνάμεις της αστυνομίας της πυροσβεστικής καθώς και στελέχη του στρατού από τη Μεραρχία και τη μονάδα που βρίσκονται στην περιοχή για βοήθεια.

Στο τροχαίο δεν εμπλέκεται άλλο όχημα ενώ το συμβάν αποδίδεται από τις πρώτες εκτιμήσεις της Τροχαίας στην ολισθηρότητα του δρόμου καθώς λίγο πριν είχαμε μικρής έντασης βροχόπτωση στη Μυτιλήνη και συνήθως κάθε χρόνο αυτή την περίοδο στις πρώτες βροχές χρειάζεται προσοχή στους οδηγούς καθώς οι δρόμοι και ειδικά της Παγανής γίνονται επικίνδυνοι από την ολισθηρότητα λόγω και της σκόνης από τη θερινή περίοδο που είναι συσσωρευμένη στον ασφαλτοτάπητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους ενώ το όλο συμβάν ευτυχώς περιορίζεται στις υλικές ζημιές.

 

πηγη:

nealesvou.gr 

Μοιράσου το άρθρο!